[ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ] Πρόβλημα που ασχολούνται με 4 στρώσεις σε Eagle

R

Ricewind

Guest
Έχω πρόσφατα μετακόμισε να σχεδιάσουμε ένα 4-στρώματα PCB, λόγω των αναγκών του έργου που κάνω. Το θέμα είναι ότι έχω ένα μικρό πρόβλημα όταν θέλω να κάνω κάποια αεροπλάνα για το έδαφος και τα σήματα της προσφοράς για τις εσωτερικές στρώσεις. Όταν κάνω το πολύγωνο και κάντε κλικ στο κουμπί ratsnest, ο χαλκός καλύπτει όλο το εσωτερικό χώρο, χωρίς να αποφεύγει τα vias τα οποία δεν τα σήματα διαδρομή προς το ακριβές επίπεδο. Αποφεύγει τα vias μόνο σε περίπτωση που έχω μια γραμμή δρομολόγησης στο ίδιο στρώμα το οποίο δεν περιλαμβάνεται στο σήμα του πολυγώνου. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει πώς να το κάνουμε αυτό το δικαίωμα; σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή, Eagle θα συντόμευση όλα :-/ μου vias Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Λέτε ότι τα vias το αεροπλάνο σορτς; Ίσως χρειαστεί να ανεβάσετε το αρχείο ώστε να μπορέσουμε να ρίξουμε μια ματιά. Αν επισημάνετε το καθαρό κάνοντας κλικ σε ένα από τα vias μετά την επιλογή "Εμφάνιση", δεν θα τονίσει όλες τις άλλες vias και το πολύγωνο; Keith.

[Attach = ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] 59684 [/attach] Αυτό ήταν, τα σορτς αεροπλάνο όλα τα vias ... Δεν ξέρω πραγματικά γιατί συμβαίνει αυτό. Άνοιξα ένα νέο έργο και έκανε μερικές αποδείξεις και είναι εντάξει. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι, κατά την τοποθέτηση vias, φαίνεται αυτό το χρωματιστό κύκλο εντός των vias (μπλε στην εικόνα). Κατά την επιλογή "εμφάνιση", βλέπω τις σωστές vias επισημαίνονται με το πολύγωνο. Εκείνοι που δεν θα πρέπει να επισημανθεί δεν είναι, αλλά ούτως ή άλλως είναι συντόμευση! Έχω δει ότι ο αετός δεν συντόμευση των vias εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σήμα (ενσύρματο, εννοώ) μεταξύ δύο vias σε αυτό το επίπεδο. Λυπάμαι που δεν μπορώ να φορτώσετε το πλήρες πρόγραμμα, αλλά ελπίζω ότι η σύλληψη της εικόνας θα βοηθήσει να καταλάβετε τι εννοώ. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

[Attach = ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] 59686 [/attach] καμία αμφιβολία, στην επιλογή "εμφάνιση" μόνο οι δικαίωμα vias επισημαίνονται με το πολύγωνο

Δεν μπορώ να πω ότι είναι βραχυκυκλωμένο. Ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για τα διαφορετικά στρώματα - Νομίζω ότι έχετε δύο στρώματα, που είναι μπλε, ώστε να είναι αδύνατο να πει τι είναι αυτό. Αν ανεβάσετε το αρχείο αετός θα ήταν πιο εύκολο να ελεγχθεί. Keith. [Color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 09:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 09:25 --- ------- [/SIZE] [/color] Με την ευκαιρία, αν προτιμάτε, μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο με προσωπικό μήνυμα. Keith.

Μπορώ να αντιγράψω εδώ την απάντηση που μου έδωσε keith1200rs, αν μπορεί να βοηθήσει κανέναν περαιτέρω [παράθεση] Έχετε ένα πολύγωνο που συνδέεται με ένα καθαρό και επίσης ορίζεται ως ένα επίπεδο τροφοδοσίας. Θα πρέπει να κάνετε ένα ή το άλλο - όχι και τα δύο. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω: επίπεδα τροφοδοσίας είναι αρνητικά επίπεδα. Κανονικά δεν θα σχεδιάσω τίποτα σε αυτό το στρώμα καθόλου. Όταν καθοριστεί ως ένα στρώμα αεροπλάνο δύναμη και να δώσει το στρώμα του διχτυού, θα συνδεθεί αυτόματα με το καθαρό, αλλά είναι ένα αρνητικό επίπεδο, αυτό που θα δείτε είναι όταν δεν είναι συνδεδεμένο. Με ένα γέμισμα πολύγωνο, σύρετε το πολύγωνο, το όνομα αυτό ως το καθαρό χρειάζεστε και θα συνδεθείτε. Αυτό τείνει να είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Θα δείτε άσχετους δίχτυα ευκολότερη, αν υπάρχουν, και είναι ευκολότερο να κάνει περικοπές και ειδικά σχήματα. Σε περίπτωση που σας έχουν οριστεί ως ένα στρώμα αεροπλάνο, αλλά το όνομα είναι ROUTE2 ROUTE3 ή όχι, GND. Έχετε, επίσης, που το πολύγωνο. Απλά αποεπιλέξτε το πλαίσιο για την εσωτερική δύο στρώματα "Layer εφοδιασμού" και τα προβλήματά σας θα λυθούν. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back