Λύνοντας ένα δυαδικό σύστημα γραμμικών εξισώσεων

A

ankush_jn2000

Guest
Γεια σου, είμαι αναζητούν μια ρουτίνα (κατά προτίμηση σε C) που βρίσκει την πλήρη σειρά λύση (αν υπάρχει) σε overdetermined, BINARY, γραμμικό σύστημα εξισώσεων (δηλαδή δουλεύω GF "mod 2» (2)). Υπάρχουν πολλές εξισώσεις (σε χιλιάδες) έτσι Ψάχνω για οποιαδήποτε efficeint κωδικό. Έχω στείλει διάφορες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, και να ελέγχεται από μια σειρά αριθμητικών βιβλιοθήκες, όπως LAPACK, αλλά φυσικά όλα αυτά λειτουργούν με ρεάλ ή μιγαδικών αριθμών. Έχω κωδικοποιηθεί ένας από τους αλγόριθμους από την Αριθμητική συνταγές στο C, το οποίο έχω «προσαρμοσμένη» προς εργασία mod 2, αλλά αμφιβάλλω ότι αυτό είναι πραγματικά ότι η αποδοτική - Θα ήθελα κάτι πραγματικά κηλίδα. Αν κάποιος μπορεί να μου το σημείο σε μια πηγή αποτελεσματική γραμμική άλγεβρα ρουτίνες που λειτουργούν πάνω από τομείς άλλους από το ρεάλ ή το μιγαδικών αριθμών, ή μπορεί να μου πει από πού να αρχίσει να ψάχνει, ή να έχει μια έξυπνη ιδέα για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα αριθμητικό να τα παρατήσει μένα αποτελέσματα mod 2, τότε θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ankush

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back