Λυόμενος συσκευές σε LVS έλεγχο

B

bigmouse

Guest
Hi all,

Έχω ένα πρόβλημα, ενώ λειτουργεί με Assura LVS 3.1.4.Η LVS δεν εκτελείται με επιτυχία, διότι από αυτά τα λάθη:

Σφάλμα: Συσκευή "mimcap (ΚΓΠ)» για Σχηματικό είναι Layout αδέσμευτου σε κάθε συσκευή.
Σφάλμα: Συσκευή "mimcap (Generic)« σχετικά με Διάταξη είναι αδέσμευτου Σχηματικό σε οποιαδήποτε συσκευή.
Σφάλμα: αδέσμευτου συσκευές που βρέθηκαν.
Πληροφορίες: Όλα τα προϊόντα πρέπει να δεσμεύονται για την σύγκριση ή φιλτραρισμένο, για να προβληθούν.

Έχω μόνο ένα mimcap μου για την εμφάνιση.Είναι μια πολύ απλή διάταξη.Ποιο είναι το πρόβλημα εδώ;

Ευχαριστώ πολύ,

Frank:?:

ελέγξετε το αρχείο σας δεσμεύουν.δεσμεύει καπάκι να καπάκι έχετε binded γενόσημες.

Σήμερα, όλο το περιεχόμενο του αρχείου μου δεσμεύει (bind.vldb) σχολιάζονται out.Έχω πολύ λίγες γνώσεις σχετικά με αυτό το είδος του αρχείου.Μπορείτε παρακαλώ να μου δώσει μια υπόδειξη σχετικά με το δεσμευτικό στοιχείο;Κάθε έγγραφο που διδάσκουν μου πώς να το κάνετε αυτό;

ΕΑΝ ur χρησιμοποιώντας CADENCE - assura εργαλείο ελέγχου.

πάμε για LVS παράθυρο.

στο ότι "Netlisting επιλογή" εικονίδιο θα είναι εκεί.

κάντε κλικ αν και αυτό ένα άλλο παράθυρο θα εμφανιστεί.

σε ότι επιλέξετε "Χρήση μοντέλο ιδιοκτησίας ως όνομα συσκευής, εφόσον το πρότυπο instParameters"

ότι μετά κάντε κλικ στο OK και LVS

παρακαλούμε ανατρέξτε στις assura εντολή αναφοράς

abortOnUnboundDevices abortOnUnboundDevices ([t | ουδέν])

Περιγραφή
Σας επιτρέπει να ελέγχεται το κατά πόσον ή δεν Assura LVS ένας τρέχει όταν συναντά αδέσμευτου συσκευές και expandOnError ((μείωση t)) ή expandOnError ((αγώνας t)) έχει οριστεί.Λυόμενος συσκευές είναι οι συσκευές που υπάρχουν στον είτε η διαρρύθμιση ή το σχηματικό, αλλά
δεν σε δύο.
Από προεπιλογή, όταν Assura LVS διαπιστώνει αδέσμευτου σχηματική διάταξη ή συσκευή,
εκδίδει ένα προειδοποιητικό μήνυμα και συνεχίζει με την εκτέλεση.Ωστόσο, εάν καθορίσετε expandOnError ((μείωση t)) ή expandOnError ((αγώνας t)), Assura LVS εξόδους με ένα μήνυμα λάθους, διότι υπό τις συνθήκες αυτές, η δυνητικά μακρά LVS τρέχει, δεν θα μπορούσε να ταιριάζει με τη μορφή και σχήμα.
Όταν abortOnUnboundDevices έχει οριστεί σε ψευδείς (μηδέν), Assura LVS εκθέσεις αδέσμευτου συσκευές όπως στο παρακάτω παράδειγμα και συνεχίζει την πορεία:
Σφάλμα: Συσκευή P (MOS) για Layout είναι αδέσμευτου Σχηματικό σε οποιαδήποτε συσκευή.
Όταν έχει οριστεί σε abortOnUnboundDevices αλήθεια (t), Assura LVS εκθέσεις αδέσμευτου η συσκευή
και ένα ενημερωτικό μήνυμα, όπως στο παρακάτω παράδειγμα και τερματίζει την εκτέλεση:
Σφάλμα: Συσκευή P (MOS) για Layout είναι αδέσμευτου Σχηματικό σε οποιαδήποτε συσκευή.
Πληροφορίες: Όλα τα προϊόντα πρέπει να δεσμεύονται για την σύγκριση ή φιλτραρισμένο, για να προβληθούν.

wildgoat έχει δίκιο - πρώτη σας avCompareRules-setup bisable το "Abort Στις Λυόμενος Συσκευές" τότε αυτό θα σας αφήσει να συνεχίσετε τη λειτουργία LVS σας και σας δίνει περισσότερες ιδέα σχετικά με το πραγματικό θέμα της LVS σας πρόβλημα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που θα μπορούσε να συμβεί - συσκευή όνομα παρέμεινε ίδια - απλά τη συσκευή τύπου αναντιστοιχία έχει συμβεί.

Στις Sch πλευρά - είναι mimcap (ΚΓΠ), σε διάταξη έναντι πλευρά - είναι mimcap (Generic)

Είτε αυτό το «mimcap" έχει αφαιρεθεί από τη διάταξη με τη χρήση extractDevice () εντολή αντί να χρησιμοποιήσει extractCap () - και κατά καιρούς ότι είναι νόμιμο και απαραίτητο για διάφορους λόγους, αυτό γίνεται σκοπίμως να χρησιμοποιήσει δύναμη / ευελιξία της γενικής συσκευή εκχυλίσεως.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την αντιμετώπιση της αναντιστοιχίας θέμα:

1.την προσθήκη ενός δεσμευτικού αρχείο συνήθως αναφέρεται ως "bind.rul" παρακαλούμε να ελέγξετε, ίσως ήδη να έχουν μία - αποστολές με το PDK που χρησιμοποιείτε.
μπορεί να αναφέρεται ως auLvs.bind ή auCdl.bind (χρήση εξαρτάται από το σχήμα είναι dfII ή CDL / Καρυκευμάτων)

Εδώ "bind.rul" χρειάζεται μια γραμμή:
C mimcap (ΚΓΠ) mimcap (Generic)

2.Μετατροπή γενικής συσκευή με το πρότυπο της συσκευής από:
2.α.χρησιμοποιώντας capDevice () εντολή:
υπό μορφή netlisting σύνταξη avCompareRule
capDevice ( "mimcap (GENERIC)")
2.β.Προσθήκη namePrefix ( "C") ή namePrefix ( "XC") της
Φυσικά η πλήρης κατανόηση επιπτώσεις της χρήσης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back