Λοξοτομώ βλέπω internet εικονίδιο μου κοινής χρήσης με σύνδεση στο δίκτυο.

M

mannnish

Guest
Γεια σου, έχω internet καλώδιο και μοιράστηκα αυτή intenet με άλλο υπολογιστή αν και κάρτα NIC. Θα χρησιμοποιηθεί για να δει το εικονίδιο της σύνδεσης και θα μπορούσε να connet και αποσυνδέστε το διαδίκτυο αν και το εικονίδιο της κοινόχρηστης. αλλά δεν έχω δει εικονίδιο για τον κοινόχρηστο internet μου σε σύνδεση με το δίκτυο τώρα. Εξακολουθώ να είμαι σε θέση να μοιραστούν στο διαδίκτυο αλλά δεν είμαι σε θέση να συνδεθούν ή να αποσυνδέσετε το internet, ακόμη και αν έχω σημειώστε σημειώνονται είναι δυνατός ο έλεγχος του διαδικτύου για τη σύνδεση ή αποσύνδεση με τον κεντρικό υπολογιστή. Έχω προσπαθήσει να διαχειριστεί αυτό το πρόβλημα με την αλλαγή στην υποδοχή της κάρτας NIC, δημιουργώντας νέες συνδέσεις και στις δύο κύριες υπολογιστή και κοινή. παρακαλώ να με βοηθήσει και να προτείνει, όπου θα πρέπει να κοιτάξουμε για να πάρει τη σωστή ρύθμιση, έτσι ώστε θα ήμουν σε θέση να δείτε το εικονίδιο κοινής χρήσης και θα είναι σε θέση να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε στο internet όπως και πριν.

καταρχάς κατά πόσον u έχουν δημιουργήσει μια νέα σύνδεση χρησιμοποιώντας "Δημιουργία Νέας Σύνδεσης" επιλογή στο αριστερό τμήμα των συνδέσεων του δικτύου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back