Λοξοτομήστε Μεταγλωττίστε ModelSim βιβλιοθήκες XE

S

sheen0212

Guest
γεια ... Είμαι με τη χρήση ΕΙΣΑΙ 10.1 έως δημιουργηθεί ένας ενιαίος rom λιμάνι που χρησιμοποιούν IP γεννήτρια πυρήνα. Και χρησιμοποιώντας ModelSim για την προσομοίωση. πώς μπορώ να καταρτίσει τον unisim, simprim, βιβλιοθήκες πυρήνα Xilinx (αυτές τις βιβλιοθήκες βρίσκονται στα εξής θέση του συστήματος μου: F: \ Xilinx \ 10.1 \ ΕΙΣΑΙ \ VHDL ).... γράφω τους κωδικούς μου σε VHDL. Πώς μπορώ να συγκεντρώσει αυτές τις βιβλιοθήκες με ModelSim (C: \ modeltech \ win32 σφάλμα μεταγλώττισης )????.... λέει λοξοτομείτε βρείτε vsim και την επίκλιση εντοπίσετε mti_se αυτόματα .... παρακαλώ βοηθήστε με .... όπως είμαι τρέξιμο από TYM .. [: (]

Γεια σου, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το compxlib εκτελέσιμο Xilinx, που βρίσκεται στο bin / nt κατάλογο των ΕΙΣΑΙ σας 10.1. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γραφικό περιβάλλον, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να έχετε ένα up-to-ημερομηνία έκδοσης ModelSim, ή να το χρησιμοποιήσετε γραμμής εντολών. Τύπος compxlib-h για μια λίστα με όλες τις επιλογές. Μπορείτε να μεταγλωττίσετε την unisim και simprim αρχείο πηγαίου κώδικα VHDL και με τη λειτουργία συγκεντρώνουν ModelSim: VCOM -93 εργασία unisim F: \ Xilinx \ 10.1 \ ΕΙΣΑΙ \ VHDL \ src \ unisims \ unisim_VCOMP.vhd VCOM -93 εργασία simprim F: \ Xilinx \ 10.1 \ ΕΙΣΑΙ \ VHDL \ src \ simprims \ simprim_Vcomponents.vhd Για XilinxCoreLib εγώ θα πρέπει να χρησιμοποιούν compxlib, αλλά κατά τα άλλα μπορείτε να τα μεταγλωττίσετε με VCOM όπως το παραπάνω και μόνο συγκεντρώνει τα απαραίτητα αρχεία για την προσομοίωση ROM σας. Κοιτάξτε στο παράγεται VHDL που XilinxCoreLib συστατικό που χρησιμοποιεί. Devas

Thanx για τις πληροφορίες ..... αλλά μπορώ να πάρω μια βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να προσομοιώνουν μόνο ROM λιμάνι μου που παράγονται μέσω της γεννήτριας πυρήνα ???..... πραγματικά του να πάρει μπέρδεμα πάνω για μένα ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back