Λογισμικό που απαιτείται για να τρέξει Linux λογισμικού στα Windows

H

HBK

Guest
Έχω ανάγκη από ένα λογισμικό (το καλύτερο), το οποίο τρέχει Linux / Unix εφαρμογές, όπως το λογισμικό γ @ διαμονής σε παράθυρα pls κάποιος environment.Could προτείνω εγώ ένα καλό εργαλείο; Εν αναμονή για την απάντησή σας Με HBK αφορά

Γεια σας, πρέπει VMware για τα παράθυρα - επιτρέπει να ξεκινήσετε το Linux κάτω από τα παράθυρα, έτσι θα έχετε τα παράθυρα εργασίας, εικονική μηχανή τρέχει σε αυτό, και το Linux τρέχει σε εικονική μηχανή. Αλλά θα πρέπει να μάθουν το Linux. Και VMware θα φάτε 128 m από τη μνήμη σας. Ευχές! KLUG.

Όχι μόνο vmware, εκεί υπάρχει και Virtual-PC. Μου τρέχουν σε ny PIII-550 (256MB RAM) και φαίνεται ΟΚ. Έχω διατεθεί 64MB για το σύστημα Linux. Επίσης υπάρχουν κάποια σφάλματα, όπως κατά τη μετάβαση από WIN στο εικονικό λειτουργικό σύστημα, πέρα ​​δώθε, όμως τους τα λεγόμενα πρόσθετο εργαλεία προορίζονται για την αντιμετώπιση τέτοιων διαφορών. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε Virtual-PC με εγκατεστημένο το πρόσθετο εργαλεία. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα (i δεν θα τρέξει Q3: Arena αλλά και για όλες τις άλλες εφαρμογές να είναι ικανοποιητική). Ένα άλλο πράγμα, είναι ότι το X-Window σύστημα είναι πολύ βαρύ, ώστε κάποια καθυστέρηση οφείλεται επίσης σε αυτό. the_penetrator ©

u ευχαριστήσω όλους για τα ωραία βοήθεια ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back