I
impakt
Guest
Γεια σας όλους, Ένα πράγμα θέλω να σας ρωτήσω: μπορεί κανείς να εξηγήσει (ένα "ηλίθιος-σαν" εξήγηση ...) ποια είναι η διαφορά μεταξύ λογικής και την αντιμετώπιση φυσικών διευθύνσεων; Ευχαριστώ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Είναι πιο συνηθισμένο να εξετάσει τον άλλο τρόπο γύρω. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια λογική / εικονική διεύθυνση και η μονάδα διαχείρισης μνήμης στον επεξεργαστή το μετατρέπει σε μια φυσική διεύθυνση που θα χρησιμοποιείται από το σύστημα μνήμης. Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο που γίνεται εξαρτάται από το σύστημα, αλλά συνήθως θα υπάρχει κάποιο είδος των πινάκων σελίδας σε εξωτερική μνήμη και οι πίνακες της σελίδας θα δώσει τις μεταφράσεις από τα εικονικά σε φυσική διεύθυνση. Μέρος της λειτουργίας OS είναι να δημιουργήσει και να διατηρήσει τις καταχωρήσεις πίνακα σελίδων. Ανάλογα με τον επεξεργαστή, το υλικό μπορεί να κάνει βόλτες πίνακα της σελίδας για να διαβάσετε αυτές τις καταχωρήσεις και να τις αποθηκεύσετε σε ένα χώρο προσωρινής αποθήκευσης των μεταφράσεων διεύθυνση (ονομάζεται ΠΤ). Έχω κάποιες βασικές λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί αυτό στην οικογένεια ARM (και γιατί μερικές φορές είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε λογική αντιμετώπιση όταν λειτουργεί ένα πολύπλοκο λειτουργικό σύστημα όπως το Linux) εδώ http://www.riveywood.com/virtualaddress.html Επιτρέψτε μου να ξέρω αν κάτι δεν είναι σαφές.