Λειτουργικά Υψηλότερη Βαθμολογία για 82C55 ΔΗΩ και 96 ..

D

dhruvish

Guest
Γεια σας Παιδιά,
can be operated.

Έχω περάσει από τα δελτία δεδομένων και των δύο, δεν θα μπορούσε να βρει που είναι το μέγιστο ρυθμό δεδομένων κατά την οποία η 82C55 ΔΗΩ και 96
μπορούν να λειτουργούν.Χρειάζομαι περισσότερο υλικό σχετικά με αυτές τις μάρκες.Είμαι βέβαιος ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό.

Ευχαριστώ,
D

Γεια σου,

Για 82C55A, νομίζω ότι πρέπει να λάβουν υπόψη την διάρκεια ενός και μόνο ανάγνωση ή μόνο γράφουν συν φορά το χρόνο μεταξύ δύο διαδοχικών ανάγνωση ή γραφή.

διαβάστε παλμό πλάτους tRR = 150ns
φορά μεταξύ δύο διαβάζει / γράφει tRV = 300ns.

Το σύνολο για 82C55A είναι 450ns.Αν προσθέσετε 50ns marging, αυτό δίνει μία acces κάθε 500ns, ή για την απόκτηση 2MHz συχνότητα.

Για 82C55A-5, tRR = 250ns και tRV = 300ns.Το σύνολο είναι 550ns.Με την προσθήκη 50ns marging, το σύνολο είναι 600ns ή 1.6MHz.

Γεια σου,

Έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την πιο DIO-96 από NI.Λένε ότι χρησιμοποιεί τέσσερα 8255 μάρκες.Αλλά εγώ dont βλέπε όπως πολλές καρφίτσες, βλέπω μόνο 24 I / O καρφίτσες για κάθε μπλοκ των 8255 αλλά ό, τι σε άλλες heppened ελέγχου καρφίτσες;Δεν υπάρχει κανένα έλεγχο bits σε NI DIO 96;

Παρακαλούμε να καταστήσει σαφές
D

Γεια σου,

Έριξα μια ματιά στο site NI.DIO 96 φαίνεται να είναι μια bord 8255 χρησιμοποιώντας τέσσερις.Αρκεί μόνο να έχει πρόσβαση στον IO υποδοχή που είναι για το IO wirred καρφίτσες από τα τέσσερα 8255.Έλεγχος των τεσσάρων ακίδων 8255 οδηγούνται από λογική διασύνδεση μεταξύ της υποδοχής PC (ISA ή δίαυλο PCI), εφόσον η ΔΗΩ είναι συνδεδεμένη σε 96.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back