Κύκλωμα για τον έλεγχο της ταχύτητας κινητήρα συνεχούς ρεύματος

M

mpe_10

Guest
Γεια σας .... I νέα στον τομέα των ηλεκτρονικών, θέλω να ελέγχουν την ταχύτητα του ενός DC κινητήρα .. κύκλωμα μου φαίνεται παρακάτω
52594_motor_speed_122_4lo.JPG
το πρόβλημα σε αυτό το κύκλωμα είναι ότι για μικρή τάση εισόδου (0-3) η έξοδος ίση ακριβώς το duoble της εισόδου, αλλά για την υψηλή τάση εισόδου η έξοδος θα αποκλίνει .. Γιατί; Προσπάθησα, επίσης, να λάβουν την ανατροφοδότηση μετά την φωτεινότητά του ενισχυτή αντί να την λαμβάνει μετά την transistror, ​​αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .... ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Έχετε μια λύση στο πρόβλημά μου, μας έχετε ένα άλλο κύκλωμα για τον έλεγχο ενός κινητήρα συνεχούς ρεύματος 6Α

[Size = 6] [/size] Προσπάθησα δύο φορές για να δει ur κυκλώματα, αλλά δεν εμφανίζεται, τότε υπάρχει ένα πρόβλημα στην εικόνα, αλλά ur πρόβλημα νομίζω ότι ο ενισχυτής u χρησιμοποιούν επίκλιση αρκούδα υψηλό ρεύμα και βολτ μαζί έτσι ώστε να δείχνει μη lineraity (θυμηθείτε ότι δεν είναι ιδανικό!) δοκιμάστε ένα άλλο ή να δοκιμάσετε την απόσπαση κύκλωμα πάλι καλή τύχη

σας ευχαριστώ medra για την απάντησή σας .. το κύκλωμα πάλι
23004913.jpg

Γεια σας, μπορείτε να μετρήσετε την τάση στην είσοδο + και έξοδο του LM358 και στην Ε της Darlington, Darlington τρανζίστορ τι χρησιμοποιείτε; ίσως το τρανζίστορ έχει πέσει η τάση κορεσμού σε 6Α. αφορά.

HI, δεν χρησιμοποιούν ένα πακέτο Darlington τρανζίστορ, έκανα το ζεύγος Ντάρλινγκτον με τη χρήση BFY51 τρανζίστορ που ακολουθείται από TIP31C τρανζίστορ ... περίπου μέτρησης, η τάση στο εκπομπός είναι ένα διπλό της τάσης στην είσοδο + αυτό είναι μόνο για χαμηλές τάσεις [παράθεση] ίσως το τρανζίστορ πέφτει η τάση κορεσμού σε 6Α. [/Quote] Δεν undertand αυτό, θα μπορούσε το u να το εξηγήσω περισσότερο

Όπως μπορείτε να δείτε στο δελτίο tip31c υπάρχει ένας συλλέκτης που εκπέμπει η τάση κορεσμού 1.2V 3A για ρεύμα, αλλά αν προσπαθήσετε να τροφοδοτήσει 6Α η τάση κορεσμού θα αυξηθεί ή ακόμα και να καταστρέψει τη συσκευή. Θα πρέπει sustitute την tip31C με tip41c αυτό υποστηρίζει έως 6Α. Αν μετρήσετε την τάση εκπομπός και την έξοδο για ένα ολοκληρωμένο 5V στην είσοδο θα πρέπει να έχετε 10V περίπου. στην έξοδο. Υ.Γ. Πρέπει να μετρήσει τις τιμές, αν θέλετε να ξέρετε ακριβώς τι happend αφορά
40_1169950338.GIF
[size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτά: [/color] [/size] Εννοώ συμβαίνει, συγνώμη! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] το τρέχον μέτρο, όταν η απάντηση αρχίζουν να γίνονται μη γραμμικές. Νομίζω ότι θα είναι κοντά στην 3Α.

Γειά σου Νομίζω ότι ο καλύτερος για τον έλεγχο ενός κινητήρα συνεχούς ρεύματος ταχύτητα χρησιμοποιώντας ένα ελικόπτερο να abble για να ελέγξει τον κινητήρα σε χαμηλές στροφές. Σε αυτό το σχηματικό, αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα σε χαμηλή τάση του κινητήρα μην τρέχουν μέχρι να aprox το noiminal τάση για τον κινητήρα. Χαιρετισμούς

Ave_Rapina, τι εννοούμε με τον όρο u ελικόπτερο, δεν σημαίνει u πυκνωτή; θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε ένα κύκλωμα για αυτό

Αναχώρηση ένα βιβλίο ηλεκτρονικά ισχύος. Μπορεί να υπάρχουν μερικές χρήσιμες informattion εκεί για σας.

Γεια Κάτι τέτοιο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες ευχές διαμόρφωση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back