Κωδικός αριθμός που απαιτείται για 3.3V 1.8V ρυθμιστή και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για CPLD CoolrunnerII

P

prakashvenugopal

Guest
Γεια σου, πρέπει να σχεδιάσουν το υλικό μου με coolrunner II XC2C256. Μπορεί κανείς να μου δείχνουν τον αριθμό regualtor μέρος για VCCIO = 3.3 και Vcore = 1,8 V που πρέπει να χρησιμοποιούνται για XC2c256; Ευχαριστώ, V. Prakash

Γεια σου, ευχαριστώ. Μπορείτε να μου πείτε τον αριθμό μέρος για 100Mhz ταλαντωτή ρολόι που θα χρησιμοποιηθούν για CoolrunnerII XC2C256 συσκευή CPLD. Ευχαριστώ, V. Prakash.

Για ρυθμιστή τάσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LM1117 (800mA), υπάρχει μια 1.8V και 3.3V έκδοση ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και το ρυθμιζόμενο έκδοση, αν θέλετε http://www.national.com/ds/LM/LM1117. pdf Alex

Γεια σου Alex, είχα δει το δελτίο για coolrunnerII XC2C256. Δεν υπάρχει μέγιστη κατανάλωση ρεύματος για τάση πυρήνα των 1,8 V και IO τάση των 3.3V είναι δεδομένη. Έτσι, μπορείτε να μου πείτε το max. τρέχουσα λαμβάνονται για 1,8 V και 3,3 V στην CoolrunnerII XC2C256; Ευχαριστώ, V. Prakash

Γεια σου Alex, αυτή η καμπύλη ΔΠΔ για 1,8 V και 3,3 V ή 1,8 V και μόνο; Ευχαριστώ, V. Prakash

ICC είναι μόλις το 1,8 V πυρήνα. Keith

Τότε τι θα μπορούσε να είναι το μέγιστο. ρεύμα για Vccio 3.3V;

Νομίζω ότι το I / O ρεύμα θα εξαρτάται από το τι οδηγείτε και πόσο γρήγορα. Ο πυρήνας είναι διαφορετική, διότι, αν υποθέσουμε σύγχρονη λογική, είναι γεμάτη από flip-flops είναι χρονισμένος σε μια συγκεκριμένη συχνότητα έτσι ώστε το ρεύμα του μπορεί να εκτιμηθεί με μια γενικευμένη τύπο. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back