Κρατήστε την ώρα των ερωτήσεων παραβίαση;

D

dspti

Guest
Hi all,

Μία ερώτηση: εάν υπάρχει μία παραβίαση φορά κατέχουν, τι συνέβη με την κυματομορφή εξόδου;

Εάν ο χρόνος setup παραβιάζονται, η παραγωγή του μητρώου θα καθυστερήσει ένα κύκλο.Έχω μπερδευτεί με αυτήν την παραβίαση κρατήστε ..

Βλ. συνημμένο κυματομορφής μου!

Γεια σου,
Πώς εξασφαλίζεται ότι ur ur πάρει τα δεδομένα στο επόμενο ρολόι ..
Της δεν είναι πάντα αλήθεια αν ur πάρει τα δεδομένα δεν .. ή ότι εξαρτάται από τη σταθερότητα των δεδομένων ..

Voilation είναι υγιής τόσο για την εγκατάσταση και κατέχει ..
Παρακαλείσθε να επανέλθει εάν ami λάθος

- Satya

Hi Satya,

Έτσι τι εννοείτε, τόσο από τα δύο αυτά είδη vioaltion είναι τα ίδια αποτελέσματα - σήμα εξόδου ασταθείς ...μερικές φορές καθυστερεί μερικές φορές δεν είναι.

Αλλά αν θέλω να μετρηθεί αυτή τη φορά εγκατάσταση και κρατήστε πατημένο το χρόνο για το tester,
Pattern πέρασε πρώτον, τότε εγώ θα μετατοπίσει την εισαγωγή δεδομένων άκρη κοντά στο άκρο του δείγματος ρολόι μέχρι το μοτίβο απέτυχε ..τότε μέτρηση αυτών των δύο άκρων πήρε το χρόνο εγκατάστασης παράμετρο ..

Ερώτημα είναι πώς μπορώ να περιμένω την αποτυχημένη κατάσταση, εάν είπατε αυτό Ouput είναι ασταθής όταν το πρόγραμμα Εγκατάστασης ή Κρατήστε φορά παραβιάζονται ..

Γεια

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, θα μπω σε matastable κατάσταση, όπως ορίζεται u με τη μορφή κύματος εξόδου όπως την διαμονή τους σε υψηλή κατάσταση ακόμη και μετά την voilated την εγκατάσταση και κρατήστε πατημένο το χρόνο.
Σε γενικές γραμμές αυτό δεν θα συμβεί ούτε στην παραγωγή μπορεί να πάει σε κατάσταση υψηλής ή χαμηλής κατάσταση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επίλυση, αυτό προς το χρόνο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως την τεχνολογία, καθώς και χρόνο ανόδου είσοδο σήματος.Έτσι, είναι απροσδιόριστο μέχρι την επόμενη ακμή ρολόι φτάνει.Αλλά υπάρχει ένα interms differance επίλυσης εγκατάστασης και κρατήστε voilations χρόνου,
αν ο χρόνος εγκατάστασης είναι voilated τότε u ανάγκη να μειωθεί είτε πολυσυνδυαστικών καθυστέρηση ή την αύξηση του χαλάρωση με την προσαρμογή της περιόδου ρολόι, όπου κατέχει ο χρόνος μπορεί να καθοριστεί από την προώθηση του ρολογιού ή καθυστερούν την DataPath σήμα σε σχέση με ακμή ρολογιού.Αυτή τη στιγμή κατέχει προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν ακόμη και μετά τη διάταξη αλλά ο χρόνος εγκατάστασης δεν είναι έτσι.

Εάν έχετε περαιτέρω αμφιβολίες κρατήσει απόσπαση.

Ευχαριστώ

Ίσως δεν είναι σαφές από αυτό το ζήτημα,

Θέλω να μάθω την παραβιάσει όρο της εγκατάστασης και κρατήστε πατημένο το χρόνο.
Αλλά βρήκα αυτές τις δύο προϋποθέσεις ίσως τα ίδια αποτελέσματα,

Η στροφή της εισόδου δεδομένων άκρη κοντά στο άκρο του δείγματος ρολόι μέχρι απέτυχε προϋπόθεση πληρούται.
τότε μετράται το χρονοδιάγραμμα.-> Αν υποτεθεί ότι αυτή είναι η στιγμή setup.

Μετά από αυτό θα μετατοπίσει την εισαγωγή άκρη δεδομένων σε αντίθετη κατεύθυνση, κοντά στο άκρο ρολόι μέχρι απέτυχε προϋπόθεση πληρούται, τότε μετράται το χρονοδιάγραμμα.-> Αυτή είναι η στιγμή κατέχουν.

Εάν αυτές οι δύο απέτυχαν συνθήκες είναι ίδιες ή δεν είναι;Προστίθενται μετά από 18 λεπτά:Hi all,

Εδώ είναι η λεπτομερής περιγραφή αυτής της ερώτησης;

Θα μπορούσατε να μου πείτε την ακριβή κυματομορφή εξόδου αυτών των δύο κατάσταση;

Ευχαριστώ,
dspti
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα αξιολογήσει την corect επίπεδο λογική, αλλά η επίλυση αυξάνεται ο χρόνος.Αυτό μπορεί να γίνει κατανοητή από το charectristic καμπύλη της invertor.
Η επίλυση του χρόνου κάνει αυξημένη αύξηση του χρόνου της παραγωγής.

Γεια σου,
Μπορώ να εξηγήσω ένα πράγμα Ur μετατόπιση δεδομένα voilate την εγκατάσταση και τις προϋποθέσεις που κατέχουν,

Αλλά δεν είμαι σίγουρος abt περίοδο ρολογιού, Εάν είναι μεγαλύτερη τότε μετά voilation επίσης η παραγωγή θα φθάσει σε κάποια σταθερή κατάσταση περιμένουμε την επίκλιση, είτε μπορεί να είναι χαμηλό ή υψηλό.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη σταθερή κατάσταση για την εγκατάσταση ή κατέχουν voilation ..

Νομίζω u επίκλιση setup msure / κρατήστε voilation από h / w μέχρι προσομοίωσης u δείτε το excat δειγματοληψίας WRT ρολόι.

Αλλά στην προσομοίωση επίπεδο Πύλη θα παρέχει τη excact voilation από πόσο χρόνο και για τις δύο voilations ..
Dont think σύγχυση για λίγο ..

- Satya

Hi Satya,

Είναι μια πραγματική υπόθεση συναντήθηκαν στη δουλειά μου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πολύ καλά γι 'αυτό ..

Η αλήθεια είναι η περίοδος ρολόι είναι πολύ μεγαλύτερη από την εγκατάσταση & Hold χρονοδιάγραμμα.
Πότε θ μετράται αυτό το χρονοδιάγραμμα για το δοκιμαστή με πραγματική τσιπ ...
Πρέπει να είναι χαμηλό ή υψηλό ..αλλά δεν είναι "ασταθής" ---

Ας παράδειγμα με το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης,
Αν υποτεθεί ότι αυτά τα δύο χρονοδιάγραμμα καρφίτσες είναι μικρότερο από 3.5ns, τότε πρότυπο απέτυχε πάντα ..Επειδή θ αναμένεται η τιμή είναι «H», αλλά την πραγματική αξία είναι «L» ...

αν είναι ΟΚ, τότε μπορώ να πω όταν το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης παραβιάζεται η παραγωγή θα καθυστερήσει ένα κύκλο.Το ίδιο και για χρονικό διάστημα κατέχουν ..

Έχω μπερδευτεί πολύ ...

Ευχαριστώ

Θα πρέπει να τεθεί παραποιήσει ρολόι στο μυαλό σας, προκειμένου να καταλάβουμε τι είναι Κρατήστε παραβίαση του χρόνου.Μονοπάτι των δεδομένων σας μπορεί να είναι μικρότερη από παραποιήσει ρολόι σας για να κατέχουν παραβίαση φορά συμβαίνει.

γεια,
Για ur voilation ρύθμιση λέει ότι παίρνει τα δεδομένα στην επόμενη ρολόι ..
Αυτό σημαίνει ότι από την επόμενη ρολόι τα δεδομένα μπορούν να το διακανονισμό σε ένα στάδιο ..
Ο χρόνος εγκατάστασης ασχολείται με τη λήψη flop με το επόμενο άκρη ρολόι ..

Στην περίπτωση HOLD του σε Αποκόμιση χειρότερος wrtpresnt ρολόι ..

Έτσι, αυτό σημαίνει U δεν μπορεί να μαντέψει την έκβαση της HOLD voilation ..- Satya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back