Κουτί του αέρα και ακτινοβολία οριακή συνθήκη

N

news

Guest
Samsung Galaxy S II pierwotnie zaoferować miał dwurdzeniowy procesor taktowany zegarem 1 GHz. Finalne urządzenie dostało taktowanie 1,2 GHz, dla tych jednak, którym to nie wystarczy jest już metoda podkręcenia procesora do 1,5 GHz.

Read more...

Γεια σου, είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού ενός φίλτρου μικροκυμάτων χρησιμοποιώντας HFSS11. Θα ήθελα να μάθω αν το πώς να καθορίσει το μέγεθος του κουτιού αέρα σε ένα τέτοιο σχέδιο; Θα πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το φίλτρο μου με το κουτί του αέρα καθώς και το υπόστρωμα ή μόνο την άνω επιφάνεια όπου τοποθετούνται φίλτρο γραμμές της Γάζας; Επιπλέον, θα ήθελα να μάθω πώς να εκχωρήσετε τις οριακές συνθήκες ακτινοβολίας για το σύστημα αυτό. Πρέπει να συμπεριλάβω για το σύνολο του πλαισίου ή μόνο για τα πρόσωπα; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ πολύ! : D

Σε γενικές γραμμές έχω περιβάλλουν ολόκληρη τη δομή με ένα φίλτρο αέρα που έχει τουλάχιστον το ένα τέταρτο μήκος κύματος από τις άκρες. Χρησιμοποιώ συνήθως το ένα τρίτο του μήκους κύματος απλά για να είναι ασφαλής. Κατόπιν πάλι, είμαι το σχεδιασμό κεραιών. Για φίλτρα, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την ακτινοβολία. Παρ 'όλα αυτά, δεν βλάπτει να χρησιμοποιήσετε ένα λογικό μεγάλο φιλτροκούτι - ας πούμε ένα τέταρτο ή τρίτο του μήκους κύματος από το υπόστρωμα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι οποιαδήποτε ψευδή ακτινοβολία κρατιέται μέσα στο κουτί. Εάν χρησιμοποιείτε waveport, βεβαιωθείτε ότι η θύρα έχει εκχωρηθεί στην άκρη του φιλτροκούτι. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα συγκεντρωτικό λιμάνι. Όσον αφορά το όριο ακτινοβολίας, επιλέξτε τα πρόσωπα των φιλτροκούτι και να ορίσετε ένα όριο ακτινοβολίας με αυτόν τον τρόπο. Θα ήθελα να αποδίδει σε κάθε πρόσωπο.

Γεια σας, Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. "Τρίμηνο μήκος κύματος» σημαίνει ότι το μήκος κύματος βασίζεται σε φάσμα συχνοτήτων προσομοίωση μου. Σε αυτή την περίπτωση, έχω τρέξει την προσομοίωση από 1GHz να 40GHz. Έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιούν απλά "μήκος κύματος = 3 * 10 ^ 8 / (10 ^ 9)" για να πάρει μια κατά προσέγγιση τιμή μήκος κύματος; Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο για την ανάθεση λιμένες, καθώς και? Στο σχεδιασμό μου, έχω δύο λιμάνια και το επιθυμητό φίλτρο ξεκινά περίπου 50μm από την άκρη του υποστρώματος. Μια 50Ω γραμμή είναι συνδεδεμένη από την άκρη του υποστρώματος στο φίλτρο σημείο εκκίνησης. Δημιούργησα ένα λιμάνι κύμα στην άκρη του υποστρώματος και de-embedded 50μm. Ωστόσο, σε αυτό το σχεδιασμό λιμάνια μου επαφή τα πρόσωπα από το κουτί του αέρα. Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σου, Εάν εκτελείτε προσομοίωσης από 1 GHz έως 40 GHz και έτσι πρέπει να ληφθούν για τη διάσταση φιλτροκούτι υπολογισμό της παραμέτρου λ (μέγιστο) / 3, που σημαίνει 3e8 / 1e9. Αλλά το πρόβλημα που θα πάρετε ένα πολύ μεγάλο πλέγμα για πολύ υψηλές συχνότητες και η προσομοίωση μπορεί να εκτελέσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ή ακόμα και δεν θα λειτουργήσει. Ίσως πρέπει να κάνω μερικές μπάντες αντί για μία μπάντα και να εκτελέσετε μια προσομοιώσεις ζευγάρι. Best Regards

Είναι το φίλτρο σας θωρακισμένο; Μπορεί να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα όριο ακτινοβολίας.

Όχι, δεν είναι θωρακισμένη. I αύξησε το μέγεθος του κουτιού αέρα μου, αλλά δεν άλλαξε αποτελέσματα της προσομοίωσης μου. Ξέρετε κανένα λόγο γι 'αυτό; Ευχαριστώ!

Εάν τα αποτελέσματά σας δεν άλλαξε, από ό, τι ίσως το μικρότερο φίλτρο αέρα ήταν αρκετή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back