Κλιμάκωση της σχέδια υλικού στην DraftSight

S

SherpaDoug

Guest
Είμαι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει DraftSight να εξαχθούν κάποια μηχανική υλικό για τα PCB μου. DraftSight είναι το SolidWorks freebie 2D κλώνος του AutoCAD. Αν πάω να McMaster.com και να πάρετε ένα. Dwg ή. DXF σχέδιο της βίδας (MCM # 99306A624 για παράδειγμα) το μπουλόνι έρχεται σε κλίμακα έως 0,7 x μέγεθος. Το μήκος του κοχλία που ονομάζεται στο σχέδιο είναι 1 ". Το μήκος του κοχλία χρησιμοποιώντας το εργαλείο DraftSight διάσταση είναι 0,7" Αν ήμουν κλίμακα όλο το μπουλόνι με 1/0.7 = 1,42857 το εργαλείο διάσταση λέει τώρα είναι 1 ", αλλά το κείμενο του σχεδίου αλλάζει μαγικά σε 1.429 «Υπάρχει κάποια τρόπος για να συμβιβάσει τα δύο; Χρειάζεται να διαγράψει όλες τις διαστάσεις McMaster, την κλίμακα της μέρος, και να κάνουν νέες διαστάσεις; Τα σχέδια McMaster ψεύτικες; Αυτό το καθιστά πραγματικά δύσκολο να κάνει ένα σχέδιο από εισαγόμενα εξαρτήματα. PS Προσπάθησα ακριβώς σε έναν άλλο υπολογιστή με πραγματικό AutoCAD και αυτό κάνει το ίδιο πράγμα. Έτσι, είτε McMaster έχει κακή σχέδια, ή είμαι κάπως συγκεχυμένη ..... ΜΑΔ Περίπου τα μισά από 3 / 8 McMaster του "x 1" βίδες hex (διαφορετικά στυλ) είναι το σωστό μέγεθος στα σχέδια, μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα και μερικά είναι πάρα πολύ μικρή. Υποθέτω ότι θα πρέπει να ελέγξετε κάθε τμήμα που εισάγετε και να διορθώσετε τα κακά :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back