Κλειστού βρόχου εύρος ζώνης-SMPS

E

eem2am

Guest
Γεια σας, όταν η ανοικτή συνάρτηση μεταφοράς βρόχου ενός SMPS είναι γνωστό, δηλαδή το "έλεγχο της χαρακτηριστικής εξόδου", όπως πιστεύω ότι είναι ονομάζεται ... ... Τότε πώς μπορεί κανείς να γνωρίζει ποιο είναι το μέγιστο εύρος ζώνης κλειστού βρόχου που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, ενδεχομένως, με τις εν λόγω SMPS; .. Δηλαδή, ποιο θα ήταν το υψηλότερο αποδεκτό frquency για το μηδενικό κέρδος-crossover συχνοτήτων;

Αυτό θα εξαρτηθεί από το είδος του ελεγκτή θέλετε να βάλετε γύρω από το SMPS. Οι κλειστού βρόχου χαρακτηριστικά που καθορίζεται από το open-loop κέρδος και η συνάρτηση μεταφοράς του ελεγκτή. [Tex] v_c [/tex]

Για να ξεκινήσετε με ένα αναπόφευκτο σχόλιο: Γιατί ξεκινάτε σειράς θεμάτων αντί να συνεχίσει την πρόσφατη - basical ίδιο θέμα - είναι αυτές; Π.χ. nebisman έδωσε καλές προτάσεις λογοτεχνία, οι οποίες ισχύουν για την παρούσα ερώτηση, καθώς και. Για τη γνώμη μου, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση είναι να επεξεργαστεί ορισμένα παραδείγματα. Ως μια απλή περίπτωση, μπορείτε να σκεφτείτε αυτό: Ας υποθέσουμε ότι ένας ελεγκτής, που είναι σε θέση να επιτύχει μονοπολικών roll-off για το κέρδος κλειστού βρόχου (= 90 μοιρών βασική περιθώριο φάση). Περαιτέρω αναλάβει μια αποτελεσματική νεκρός χρόνος που προκαλείται από την PWM διαμορφωτή της τάξης του 0,5 μεταγωγής * χρονική περίοδο και ένα ελάχιστο περιθώριο φάσης για την επίτευξη, ας πούμε 40 βαθμούς. Στη συνέχεια (90-40) / 360 * 2 * fs = 0.28 FS θα είναι το αποτέλεσμα μέγιστο εύρος ζώνης κλειστού βρόχου.

Ευχαριστώ v_c και FVM, εγώ περάσετε από τα λόγια σας, έχω κοίταξε ότι hiterature και τώρα έχουν καλύτερη κατανόηση της κίνησης πόλους και τα μηδενικά σε έναν τύπο 3 αντισταθμιστή ....... αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στον ίδιο τύπο 3, αλλά με ένα TL431 και 4N35 οπτικο να ενεργεί ως ενισχυτής σφάλματος και απομόνωσης στη δευτερεύουσα πλευρά ... αυτό το έχει χάσει τελείως μου και είμαι στην ανάγκη του φαγητού κάποια αξιοπρεπή πληροφορίες σχετικά με αυτή. Αυτό οπτικο έχει χαμηλό εύρος ζώνης, η οποία καθιστά για καθυστέρηση στην ανατροφοδότηση, η οποία θέτει έναν πόλο εκεί, αλλά όπου το θέτει Δεν ξέρω ... και πώς θ KNW όπου 4N35 πόλος είναι ότι είμαι ανίδεος Οποιαδήποτε βοήθεια με ευγνωμοσύνη αποδεκτή και θα εκτιμηθεί

Για τη γνώμη μου, μπορείτε να υποθέσετε, ότι πρότυπο optocoupler μικρό εύρος ζώνης του σήματος δεν είναι ότι τα χαμηλά. Είναι κυρίως αργή σε κορεσμένα λειτουργία μεταγωγής, παρόμοια με κάθε τρανζίστορ AF. Αλλά καθώς το δελτίο δεδομένων δεν έχει κανένα μικρό σήμα παραμέτρους εναλλασσόμενου ρεύματος, θα πρέπει να μετρήσει απλά από τον εαυτό σας, αν δεν θέλετε να το παραμελούν.

FVM σας ευχαριστώ, εκτιμώ τη μέτρηση αυτή, αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς θα το κάνετε αυτό, ακόμη και αν το έκανα να πάρω τις τιμές για τη διασυνοριακή συνεργασία και CBE κλπ του οπτικο, εγώ δεν θα ήξερε πώς να τα χρησιμοποιούν ως αποζημίωση. Αυτή η σημείωση app είναι λαμπρό για την αποζημίωση χωρίς απομόνωση οπτικο, αν θα μπορούσα να πάρω το αντίστοιχο πράγμα αλλά με απομόνωση οπτικο ότι θα είναι μεγάλη Αυτή η σημείωση app είναι καλό για το οπτικο, αλλά δεν λέει πώς να χρησιμοποιείτε τις γνώσεων, για να τοποθετήσετε πόλους και μηδενικά, ή ό, τι οι πόλοι και τα μηδενικά δεν είναι ... http://www.powersystemsdesign.com/design_tips_june07.pdf Θα ήθελα να μάθετε πώς να το κάνουμε τύπου 3 αποζημίωση (για ένα τρανζίστορ ενός μετατροπέα προς τα εμπρός) με οπτικο και TL431 συνδιασμό. Οποιαδήποτε βοήθεια πιο ευγνώμονες. Εγώ

Εάν χρησιμοποιείτε optocoupler φωτοτρανζίστορ για ανατροφοδότηση, η κύρια ανησυχία είναι μεγάλη CBC και Miller ζεύξης. Ως εκ τούτου, με pull up αντίσταση, θα έχετε έναν πόλο εκεί. Υποθέτω ότι κάτω από ένα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αν και δεν είναι τόσο παρόμοια με τα προηγούμενα συνημμένο σας. Είναι από τις εθνικές για απομονωμένες technqiues μεταφορά μετατροπέα λειτουργία, την ανάλυση και την αποζημίωση. http://www.national.com/an/AN/AN-1095.pdf # page = 1 Ελπίζω να βοηθάει. Cheers Hakeen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back