G
gos1
Guest
Hi all? Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, αλλά και στην ηλεκτρονική. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής, που διάρκεσε 2 ηλεκτρονικά εργαστήρια και αυτό είναι όλο για ηλεκτρονικά την εμπειρία μου. Που σημαίνει ότι μπορώ να οικοδομήσουμε ένα σχεδιασμό κυκλωμάτων και μπορούν να μετρήσουν τις τιμές με ένα πολύμετρο Τέλος μπορώ να οικοδομήσει μερικές απλές κλπ σήμα γεννήτριες. Τώρα θέλω να βελτιώσουν ηλεκτρονικές δεξιότητες μου και θέλετε να ξεκινήσετε από το κτίριο ενισχυτές μου. (I παίζουν επίσης κιθάρα.) Έχω επισκεφτεί κάποιες σελίδες που λέει ακριβώς το βήμα από pwhat ste πρέπει να κάνω και δίνει το σύστημα κύκλωμα. Αλλά είναι ένας πόρος που από την αρχή μέχρι το τέλος δείχνει όλες τις λεπτομέρειες με τη λογική και τους υπολογισμούς εκεί; Και το δεύτερο ερώτημα είναι: Μήπως θα έπρεπε να το σχεδιασμό αναλογικά κυκλώματα και να βελτιώσουν τις ικανότητές μου να μεταβείτε σε ψηφιακό σχεδιασμό κυκλωμάτων; Μπορώ να κώδικα C, C + +, Python, Ruby, PHP που από αυτούς θα ήταν χρήσιμη. Σας παρακαλώ να πάρετε δεν βαριέται με αυτό το μήνυμα μου και πάλι συγνώμη για αυτό. Είχα δει αυτό το είδος των μηνυμάτων σε φόρουμ του προγραμματισμού και πάντα να πάρει ανάποδες με αυτό της παιδιά. Αλλά τώρα βλέπω ότι είναι λίγο δύσκολο να μάθει από πού να αρχίσω από: