Κλήση Λειτουργίες από DLL

M

mesfet

Guest
Hi All,

Έχω ένα αρχείο DLL και το αρχείο *. h, η οποία περιγράφουν τις λειτουργίες που περιέχονται στο DLL.Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να καλούν λειτουργίες στο DLL σε C;Χρησιμοποιώ το Visual Studio;Χρειάζεται να καθορίσουν κάτι "extern ....."στο πρόγραμμά μου;ή θα πρέπει να ρυθμίσετε το compiler ...... κλπ.Είναι μεγάλη, αν κάποιος έχει κάποια παραδείγματα.Ευχαριστώ,
MESFET

Αν δεν έχετε το. Lib αρχείο που έρχονται με το DLL, θα είναι υποχρεωμένος να φορτώσει δυναμικά DLL σας:εδώ είναι ένα παράδειγμα:
υποθέτοντας έχετε ένα DLL (στη δεξιά καταλόγου) κάλεσε mylib.dll με την ακόλουθη συνάρτηση
int my_fct (int a, int b)

να φορτώσει και να χρησιμοποιήσει (αυτό είναι ένας τρόπος για να το κάνουμε ...)

typedef int (* my_fct_proto) (int, int)?
my_fct_proto Proc_my_fct?
HINSTANCE myDllHandle?

myDllHandle = LoadLibrary ( "mylib")?
Proc_my_fct = (my_fct_proto) GetProcAddress (myDllHandle, "my_fct")?

int result = (Proc_my_fct) (2, 3)?Σημείωση: MSDN ότι η περιοχή έχει αρκετά περισσότερο από πληροφορίες σχετικά με κάθε τρόπο τα κράτη μέλη της κωδικοποίησης (/ σκέψης ...)

αν έχετε το αρχείο *. lib για το dll, μπορείτε απλά να πάτε linker επιλογές, προσθέστε το lib αρχείο σε πρόσθετες εξαρτήσεις, # include το αρχείο *. h στην πηγή αρχείο σας, και μπορείτε να καλέσετε τις λειτουργίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back