Κεραία λογισμικά Σχεδιασμός

E

embeddedlover

Guest
Γεια σας, θέλω να αξιολογήσει κεραία λογισμικά σχεδιασμού. Κάνω Ε & Α σε αυτό το μέτωπο. Σήμερα, έχω τα χέρια σε μόνο EMPro (από Agilent). Επίσης ξέρω για κεραία Μάγος, HFSS. Μπορεί κανείς να αναφέρουμε πολλά άλλα λογισμικά που διατίθενται στην αγορά; Θέλω μια σύγκριση των διαφόρων λογισμικών κεραία διαθέσιμα στην αγορά.

IE3D, FEKO, CST, αλλά νομίζω ότι το HFSS είναι πιο ακριβή

Σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες ... Κάθε άλλος σχεδιασμός κεραία λογισμικά που διατίθενται;

HFSS, ie3d, CST, sonnetantenna είναι το λογισμικό

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ... Μια σύγκριση των προαναφερθέντων λογισμικών μπορεί να με βοηθήσει όπως επίσης και άλλοι ...

[Url = http://emcos.com/index.php?id=165] EMCoS Κεραία Virtual Lab [/url] - Μέθοδος Στιγμές κώδικα

ΚΣΑ, HFSS, αλλά FEKO feko είναι ο γρηγορότερος EMPro ξέρω που χρησιμοποιεί τη μέθοδο FDTD, CST χρησιμοποιεί επίσης FDTD HFSS χρησιμοποιεί FEM FEKO χρησιμοποιεί MOM αν youdesign ultrawideband σύστημα FDTD methot είναι κατάλληλη αν θέλετε ανάλυση γρήγορη χρήση feko (MoM), αν θέλετε πολύ πολύ γρήγορα χρησιμοποιούν αναλυτική μέθοδο νομιμοποίηση και τη χρήση C / C + + ή matlab

WIPL-D είναι ένα άλλο 3D EM Επίλυση. Είναι sould είναι αρκετά καλό, τα παιδιά του προγραμματισμού που πραγματικά φαίνεται να τώρα τα πράγματά τους, τουλάχιστον στη θεωρία (που έγραψε πολλά βιβλία για το θέμα αυτό). Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση - ωστόσο, δεν ήμουν σε θέση να πάρουν κάτι χρήσιμο από αυτό ... γι 'αυτό πραγματικά δεν θα το συνιστούσα.

roxxon, δεν u δοκιμάστε τα σχέδιά μας για WIPL-Δ sezgyno, τι κάνει FDTD μπάντα εξαιρετικά ευρείας υποστήριξης σε σύγκριση με μηνιαία .... αυτή η επιλογή πρέπει να κάνουμε κατά την επιλογή ενός προσομοιωτή;

όταν χρησιμοποιούν τη μέθοδο FDTD ματιών σας τη δομή και το πεδίο του χρόνου σας χρόνο pulse.the παλμό τομέα περιλαμβάνει bandwith.But συχνότητα όταν μηνιαία χρήση (συχνοτήτων) θα μπλοκαριστούν μόνο δομή, αλλά θα πρέπει να υπολογίζει τον ένα συχνότητες από one.If δομή σας έχει πολλές λεπτομέρειες ΜοΜ μέθοδος μπορεί να είναι πιο αργή από ό, τι FDTD. Σας συμβουλεύω, όταν μια κεραία desidn προσπαθήσει σε πολλές λογισμικό προσομοίωσης, επειδή εκείνη την εποχή ίσως να μην γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της μεθόδου λύση έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε ελαττωματικό.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε [URL = "http://www.antennasoftware.com.ar"] AN-SOF [/URL]. Αυτό είναι ένα σύρμα ΜοΜ-σύμμορφη με κωδικό μοντελοποίηση γεωμετρίας. Είναι το μοναδικό κωδικό ΜοΜ με καμπύλα τμήματα, τα οποία ακολουθούν ακριβώς το περίγραμμα της έλικας, σπείρα βρόχο και κεραίες. Το χαρακτηριστικό αυτό βελτιώνει τη σύγκλιση των επιτοκίων σε σύγκριση με την NEC με βάση τα λογισμικά με ευθύγραμμα τμήματα σύρμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back