Κατασκευάστηκε βρόχο PCB κεραία για EM4095 RFID Reader

M

mdusan

Guest
Γεια σου, είμαι οικοδόμηση RFID Reader με EM4095 και θέλω να εφαρμόσουν βρόχο PCB κεραία. Αναρωτιόμουν αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για τον υπολογισμό του πάχους του χαλκού, παρακολουθείτε το πλάτος και το πλάτος περιορισμό και επίσης τον αριθμό των βρόχων και την κεραία διαστάσεις. Μπορείτε να το σημείο μου σε κάποιο εργαλείο λογοτεχνία και υπολογισμού για την κατασκευή PCB κεραία βρόχου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Ντούσαν Μιχαΐλοβιτς

Προσπάθησα επίσης να βρείτε κάποιο οδηγό για αυτό το είδος της κεραίας, αλλά μάταια. υποθέτω οι παράμετροι δεν είναι τόσο άκαμπτο, αν η κεραία βρόχου χρησιμοποιείται μόνο για near-field ευκαιρία, διότι σε μια τέτοια περίπτωση ένα μικρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που θα μπορούσε να λάβει από τον αναγνώστη.

Γεια σου, υποθέτω ότι αυτές οι παράμετροι δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο άκαμπτη, αλλά έχω να υπολογίσει κεραία L και Q παράγοντας για τον υπολογισμό των τιμών των πυκνωτών που απαιτούνται στο κύκλωμα κεραίας. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

mdusan, ποια είναι η freq του RFID; u έχουν βρεθεί κάποια λύση ακόμα; Είμαι, επίσης, προσπαθούν να σχεδιάσουν μια κεραία βρόχου, αλλά για την απομακρυσμένη κλειδί του αυτοκινήτου στο 433.92MHz.

Γεια σου, η συχνότητα της κεραίας είναι 125KHz. Όσον αφορά τη λύση δεν είχα καταφέρει να υπολογίσει L και Q παράγοντας. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

mdusan, χρησιμοποιούν u οποιοδήποτε λογισμικό προσομοίωσης για την κεραία; (Π.χ.: ADS / Ορμή, HFSS, CST, κλπ) τι είναι ur τρέχουσα λύση από τώρα; Θέλω να πω, τι u κάνει μέχρι τώρα; u θα μπορούσε να μου πει περισσότερα για ur εφαρμογή; (Π.χ.: κεραία μέγεθος, διάσταση, το εύρος, κλπ) στην πραγματικότητα είμαι, επίσης, που έχει περίπου το ίδιο πρόβλημα όπως το u. Ακόμα αναφέρονται για το πώς να «φορτώσει» την κεραία. Μέχρι στιγμής αυτό που έκανα είναι να εισάγω τη δομή της διάταξης PCB και προσομοίωση του S11 της κεραίας. Στη συνέχεια, απλά εξαρτάται από το λογισμικό προσομοίωσης για να βελτιστοποιήσουν την αξία του R, C, L, ώστε να μπορώ να πάρετε το καλύτερο S11 σε freq μου, 433.92MHz. Μετά από αυτό, θα ήθελα απλώς δοκιμάσουν την κεραία με ένα απλό τεστ σειρά. Και μετράται το κέρδος της κεραίας. Αλλά σήμερα είμαι ακόμα δεν είναι σε θέση να προσομοιώσει το πλήρες διάγραμμα ακτινοβολίας της κεραίας μαζί με συγκεντρωμένων συστατικά .. * Χρησιμοποιώ ΚΕΠ / Ορμή, HFSS και ένα κομμάτι της CST ..

υπήρχε σημείωμα app από μικροτσίπ σχετικά με 13,56 MHz κεραία βρόχου για RFID (κάποιοι υπολογισμοί εμπειρική να το κάνει). Όπως προτάθηκε - το μαλακό προσομοίωση EM μπορεί να το κάνει αυτό. Ας πούμε σονέτο. Δεν ξέρω σκοπιμότητα αυτής της λύσης, όπως θα πρέπει να έχετε πολλές στροφές λόγω της υψηλότερης αυτεπαγωγή για 125 KHz.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα βοηθήσει, αλλά υπάρχει μια σημείωση σχετικά με τη χρήση εφαρμογής σονέτο για εφαρμογές RFID [url = http://www.sonnetsoftware.com/support/techdocs.asp] εδώ [/url] (υπάρχουν δύο εγγραφές για RFID υπό τον τίτλο "εφαρμογές").

Γεια σου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
δεν είχα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε λογισμικό προσομοίωσης. Θα κατεβάσετε μερικά από τα προτεινόμενα και να της δώσει μια δοκιμή. Έκανα ένα πρωτότυπο με 16 στροφή PCB κεραία, 20 εκατ. πλάτος και 20 εκατ. κομμάτι απόσταση. Διαστάσεις της εξωτερικής κεραίας στροφή είναι περίπου το ίδιο με το πρότυπο ISO κάρτα. Είμαι σε αναμονή για το πρωτότυπο και στη συνέχεια θα κάνω κάποιες δοκιμασίες και μέτρηση. Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back