Κατανεμημένα συντονισμός των ρομπότ για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς

S

s.k. sundar

Guest
Iam κάνει ένα σχέδιο για την «διανέμεται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ». Σε αυτό το έργο, πρόκειται να έχουν ένα ρομπότ master και δύο ρομπότ σκλάβων. Δάσκαλος ρομπότ ελέγχεται χειροκίνητα από την αποστολή ενός μηνύματος προς μετακίνηση σε έναν τόπο όπου πυρόσβεσης απαιτεί. . Το έργο του δασκάλου είναι να στείλει ρομπότ σκλάβων στην περιοχή (περιοχή θα είναι αρκετά πιο κοντά), για την κατάσβεση πυρκαγιάς και ρομπότ σκλάβος δεν θα πρέπει να έρχονται σε σύγκρουση με κάθε ρομπότ σκλάβων other.A απαιτείται να λειτουργούν εντός της περιοχής που τους αναλογούν και θα πρέπει να είναι σε θέση να αποφύγει εμπόδιο και κάνουν τη δουλειά τους έχουν ανατεθεί them.if ένα ρομπότ σκλάβος δεν μπορεί να είναι σε θέση να ολοκληρώσει ένα έργο που τους έχει ανατεθεί, θα πρέπει να στείλει ένα μήνυμα να έχει τον έλεγχο ρομπότ. Αμφιβολία μου είναι το είδος της ασύρματης επικοινωνίας πρέπει να κάνω για αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε master μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν σωστές μήνυμα από / σε ένα δηλαδή ρομπότ σκλάβων, αν ένα ρομπότ σκλάβος έχει να πάει σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα θέση να στείλει σε ένα συγκεκριμένο σκλάβος ρομπότ και όχι στην άλλη; 1) Είναι δυνατόν, Wi-Fi μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παράγουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό για ρομπότ σκλάβων, έτσι ώστε ένας σκλάβος δεν λάβει λανθασμένο μήνυμα το οποίο δεν προορίζεται για αυτό; .2) Υπάρχει οποιοδήποτε άλλο μέσο ασύρματης επικοινωνίας η οποία θα είναι αποτελεσματική για το έργο μου; 3) να χρησιμοποιήσω αισθητήρα σόναρ για το προϊόν ή αισθητήρα IR ίδιο θα είναι το μόνο που απαιτείται; πρόταση απαιτούνται .. l

Ναι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο Τεχνολογίας υπάρχει ήδη, αλλά το πώς θα πας να βελτιστοποιήσει τα ρομπότ για την από κοινού έργα; Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν εφαρμόζουν τα δίκτυα ρομπότ

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε RF CC2500 module το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να είναι καταλληλότερη για το έργο μου. 1) είναι πιθανό ότι (με CC2500 ενότητα πομποδέκτης) θέση ρομπότ σκλάβων στις συντεταγμένες μπορεί να βρεθεί από τον πλοίαρχο ρομπότ (η οποία παρέχεται με CC2500 πομποδέκτη και με την αποστολή ενός RFsignal). Συντονίζει εδώ ΙΑΜ αναφέρεται σε δύο διαστάσεις.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια μονάδα, αλλά αυτό είναι δυνατό. Πώς σκοπεύετε να αποκτήσετε την θέση ρομπότ;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back