Καταγραφέας δεδομένων και κάρτα CF

A

abifar

Guest
hi κάθε σώμα μου ψάχνει για καταγραφέας δεδομένων με κάρτα CF ή MMC κάρτα διασύνδεσης ή κάποια στοιχεία σχετικά με πώς μπορώ να κάνω. Το χρειάζομαι για το έργο του Πανεπιστημίου μου. επόπτης μου μου λένε βρείτε ένα φτηνό να μειώσουν το κόστος. :? Ξέρω κάποια πράγματα σχετικά με microcontroler και Labview και al Ittle C. : Oops: ζήτω Babak

: O Σας ευχαριστώ, αλλά δεν είναι inclouded πολλά δεδομένα σχετικά με το πώς μπορεί κανείς να προγραμματίσει αυτό ή πηγαίο κώδικα ..... :? και το πραγματικό πρόβλημα είναι η C πρόγραμμα γράφουν σε κάρτες CF .. Δεν έχει σώμα Ιδέα: oops: Babak

Γεια Υπάρχουν τέτοια σχέδια σε Circuit Cellar και Elektor (νομίζω), atleast CC έχει ένα καλό δείκτη αναζήτησης. Νομίζω ότι μπορούν να σας βοηθήσουν. Ο κωδικός είναι εδώ: hxxp:. / / Vadim www.media.mit.edu / αποθηκευτή / Soft.htm Καλή τύχη

Γεια abifar, έχετε δοκιμάσει Atmel AVR; Κοιτάξτε εδώ http://www.prllc.com/ -> Σύστημα αρχείων CompactFlash Το περιβάλλον που χρειάζεστε είναι: CodeVisionAVR ή την Atmel C-compiler και το CF-Ενότητα θεωρεί felix1200

Είμαι χρησιμοποιώντας PIC18F452 με κυστική ίνωση, PCF8583 (Philips RTC) και ένα AD7806 με 16 bits ανάλυση. Είμαι χρησιμοποιώντας MPLAB με assembler. Συγγνώμη για τα αγγλικά μου.

παρακαλώ κοινό το έργο, αν μπορείτε να tnx

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μια κάρτα MMC, μπορεί να διασυνδεθεί με το λεωφορείο SPI; Το μόνο επιπλέον διασύνδεση που θα χρειαστείτε είναι ένας μετατροπέας επίπεδο, δεδομένου ότι το μικρο λειτουργεί μάλλον σε 5V και η MMC περίπου 3V. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είστε θυσιάζουν μόνο μερικά I / O καρφίτσες για το MCU και ο κωδικός είναι πολύ εύκολη.

Ελέγξτε αυτό έξω: http://www.compsys1.com/workbench/On_top_of_the_Bench/MMC_Project/mmc_project.html αλλά PIC16 δεν είναι καλό, επειδή έχετε μόνο έως 384B RAM, MMC και CF μπορεί να είναι μόνο writed με μπλοκ των 512B Έτσι, εάν θέλετε να ενημερώσετε FAT ή τον κατάλογο Πρέπει να έχετε κατάστημα κάπου αλλού 512B των δεδομένων. PIC18 θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back