Καρφίτσες που λειτουργούν ως δύο εισόδους και εξόδους

A

aeneas81

Guest
Αγαπητοί όλοι, θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου διδάξει πώς να δημιουργήσετε καρφίτσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ακίδα εισόδου καθώς και pin εξόδου (σε VHDL); Έχω δοκιμάσει τη χρήση: twowayPin: INOUT std_logic_vector (63 downto 0)?, Αλλά κάθε φορά που κάνω compile πήρα την προειδοποίηση ακόλουθες συσκευές: Προσοχή: το TRI ή OPNDRN προσκρουστήρες μόνιμα ενεργοποιημένη και το σήμα έχει γίνει προεπιλογή όλα ZZZZZZZZZZZ αν προσπαθώ να προσομοιώνουν μια εισαγωγή δεδομένων , θα δώσει ένα προειδοποιητικό σήμα ότι η άποψη που συμβαίνει .. pls να βοηθήσει pls βοηθήσει ... ευχαριστώ πολύ

Γεια σας aeneas81, ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο κώδικα: bidirektional οντότητα ΛΙΜΑΝΙ (en_ab, en_ba: ΣΕ std_ulogic? Dbus_a: INOUT std_logic_vector (7 downto 0)? Dbus_b: INOUT std_logic_vector (7 downto 0))? ΤΕΛΟΣ bidirektional? ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΗΣ συμπεριφέρονται bidirektional ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ bidir_module: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (en_ab, en_ba, dbus_a, dbus_b) ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ - γράφουν από ένα λιμάνι σε λιμάνι β ΑΝ (en_ab = '1 'και en_ba = '0') ΤΟΤΕ dbus_b

ευχαριστώ φίλε, εγώ θα προσπαθήσω με τον κώδικα. από τον τρόπο, τι είναι ένα std_ulogic τύπου;

Βρήκα τον εαυτό μου την απάντηση. Ευχαριστώ πολύ! Η std_ulogic τύπου Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει την αξία του ψηφιακού σήματος σε ένα καλώδιο. Για γενική χρήση, θέλετε πιθανώς την std_logic αντ 'αυτού. Ένα σήμα ή μεταβλητή αυτού του τύπου μπορεί να πάρει τις ακόλουθες τιμές: «U»: δεν έχει προετοιμαστεί. Αυτό το σήμα δεν έχει ακόμη καθοριστεί. «X»: άγνωστο. Αδύνατο να καθορίζουν την τιμή / αποτέλεσμα. '0 ': 0 λογική '1': 1 λογική «Ζ»: Υψηλή Αντίσταση «W»: Ασθενές σήμα, δεν μπορεί να πει αν θα πρέπει να είναι 0 ή 1. 'L': Αδύναμο σήμα που πρέπει πιθανώς να πάει στο "H" 0: Ασθενές σήμα που πρέπει πιθανώς να πάει στο 1 '-': δεν με νοιάζει. Οι βασικές λογικές πράξεις VHDL που ορίζονται σε αυτόν τον τύπο: και, NAND, ή, ούτε, XOR, XNOR, όχι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως και οι ενσωματωμένες λειτουργίες στα κομμάτια.

κύβος, κα πραγματικά έγιναν μου τη μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ! τελικά κατάφερα να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα με το σχεδιασμό μου. Ευχαριστώ! n Ο Θεός να ευλογεί :)

[Quote = aeneas81] κύβος, κα πραγματικά έγιναν μου τη μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ! τελικά κατάφερα να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα με το σχεδιασμό μου. Ευχαριστώ! n Ο Θεός να ευλογεί :) [/quote] Γεια aeneas81, είστε ευπρόσδεκτοι. Σας συμβουλεύω να πάρετε μερικά βιβλία VHDL / e-books για τη διαβούλευση. Μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά στο τμήμα ebook. Γεια και χαρά κωδικοποίηση, cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back