Καθένας που χρησιμοποιείται "OCP" για το σχεδιασμό SoC;

N

news

Guest
Wizytówką targów ITM Polska są z pewnością nowości, których w tym roku jest ponad 100. Zapraszamy do zapoznania się z wybranymi nowościami targów ITM. Proponowane najnowsze rozwiązania podnoszą opłacalność produkcji i wymiernie wpływają na redukcję kosztów.

Read more...

Γεια σας όλοι, ο καθένας που χρησιμοποιούνται "OCP" για το σχεδιασμό SoC; Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ "OCP" και "AMBA"; Davy

Κάνουμε χρήση OCP, τον ΕΟ μας. OCP και AHB είναι 2 εντελώς διαφορετικά πρωτόκολλα. OCP 2 0.0 υποστηρίζει επίσης τα θέματα! επόμενη έκδοση του AHB είναι το πρωτόκολλο AXI δεν έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό. Όμως, b / w AHB και OCP, AHB είναι μακράν πολύ απλό, αλλά μπορεί να μην επαρκεί για όλους τους ΕΟ ... Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πήγαινε μέσα από το έγγραφο του πρωτοκόλλου και των δύο ... Αν θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο να διευκρινίσει .. δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ ευρύ πράγμα που μπορεί να παίρνετε περίπου.

OCP είναι μόνο για ένα πρωτόκολλο peer to peer επίπεδο, πρόκειται για ένα γενικό περιβάλλον εργασίας μπορεί να συνδέονται με το λεωφορείο του AMBA. αντί της διασύνδεσης irectly OCP επιτρέπει ua γενική διασύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή η οποία είναι και πάλι ένα OCP συμβατές. AMBA λεωφορείο είναι ένα λεωφορείο. η διαφορά είναι μια διασύνδεση και λεωφορείων

hi OCP είναι στάνταρ διεπαφή που χρησιμοποιείται για να συνδεθείτε με OCP συμβατό της IP. OCP είναι plug n υποδοχή παιχνίδι. AMBA είναι απλή σε τσιπ πρότυπο λεωφορείο. U πάρετε περισσότερες diffrence μεταξύ OCP και AMBA στις www.ocpip.org / συχνές ερωτήσεις

τώρα OCP ημέρες είναι όλο και πιο δημοφιλής. Αυτό έχει πολύ καλό επίπεδο της διαμόρφωσης.

Σας ευχαριστούμε Semiconductorman, αυτή ήταν πολύ χρήσιμη, είχα την ιδέα ότι το εργαλείο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή της διασύνδεσης, αλλά ήταν σε μεγάλο κίνδυνο, τώρα που το u έχει μια μεγάλη απάντηση υποστήριξη Είμαι βέβαιος ότι, ακόμη σε AXI (AMBA 3.0) η ίδια τεχνολογία έχει χρησιμοποιήσει, δηλαδή την αυτόματη ρύθμιση του διασύνδεση με το εργαλείο SPIRIT. το μόνο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι το τμήμα interface. και thats ένα μεγάλο ένα. Αλλά θα υπάρξει αύξηση του μεγέθους DIE, πλεονέκτημα είναι περισσότερο δηλαδή την συχνότητα λειτουργίας. και όχι να περιμένει; και ακόμη και τη δύναμη; Οποιοσδήποτε τρόπος u έχω πραγματικά με βοήθησε σχετικά με αυτό. Σας ευχαριστούμε

Απλά αρχίζουν να μελετήσει OCP, με OCP γνώσεις μου είναι απλώς ένα γενικό ορισμό διεπαφής. Είναι πολύ χρήσιμο να IP πυρήνα του σχεδιασμού και της επαναχρησιμοποίησης.

Γεια σου, έχω μια ερώτηση σχετικά με OCP. Μπορείτε να μου εξηγήσετε με διαφορά μεταξύ interface και την πρίζα; Είναι σαφώς έγραψε ότι δεν είναι το ίδιο .... Elektor Regards

Γεια σας, Μήπως AXI αποτελεσματική στην εξουσία;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back