Καθένας ξέρει διαφορετικές IFA και PIFA;

K

kyg

Guest
Γεια σε όλους .... μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι διαφέρουν μεταξύ IFA και PIFA κεραία; αφορά, kyg

IFA-ανεστραμμένη στ κεραία, pifa επίπεδες ανεστραμμένη κεραία στ

έτσι ώστε να σημαίνει IFA και PIFA χρησιμοποιούν την ίδια ιδέα για το σχεδιασμό;

ναι EdmundZheng είναι σωστό. η έννοια είναι η ίδια μόνο να αντικαταστήσετε το καλώδιο της κεραίας στην ανεστραμμένη F από το αεροπλάνο (2 διάσταση) να αυξηθεί η χωρητικότητα του όσον

Θέλω να σχεδιάσουν διπλής ζώνης συχνοτήτων για το Bluetooth και Wi-Fi, ώστε όταν προσπαθώ να ρυθμιστεί μόνο από αυτή τη συχνότητα που πραγματοποιούνται στο Bluetooth resonance.Do έχετε οποιαδήποτε ιδέα τι αφορά, kyg

και θα πρέπει να δημοσιεύσετε το μοντέλο σας από ό, τι οι άνθρωποι μπορούν να το κοιτάξετε και να σας δώσει οποιαδήποτε χρήσιμη όσον αφορά τις παρατηρήσεις

> Γεια kig, για exapmle αν θέλετε να σχεδιάσετε μια διπλή ζώνη 2,4 & 5,8 GHz τι μπορείτε να κάνετε, είναι να χρησιμοποιήσετε αντηχούν στοιχείο ενός pifa WICH επίπεδες κατά 2,4 GHz και να προσθέσει σε αυτό μια υποδοχή που αντηχούν στα 5 GHz, εγώ θα δημοσιεύσει Σας axemple ένα όσο το δυνατόν συντομότερα αφορά.

Αποδίδω εδώ σχεδιασμό μου. οπότε ο καθένας μπορεί να δώσει ελπίδα κάποιες παρατηρήσεις

Γεια kyg! αν είναι δυνατόν να ανεβάσετε το αρχείο CST δεν jpg.

μπορείτε να μου στείλει τα αρχεία. PNG. ή αρχεία εικόνας. Θέλω να μιμηθεί τη δομή σας. Επομένως, χρειάζομαι το αρχείο σχεδιασμού (όχι το αρχείο εικόνας).

Hai shameekabir, λάβατε email μου; προσπαθώ να στείλω το αρχείο σας. παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν δεν λάβετε αφορά το αρχείο μου, kyg

hai shameemkabir, τώρα προσπαθώ να στείλω το αρχείο μου και πάλι. Ας ελπίσουμε ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει αφορά, kyg

Γεια kyg, θα ήθελα να μας εξηγήσετε τη δομή σας! Γιατί θα πρέπει το τμήμα αλουμινίου; δεν ακολουθείτε κάποιο πρότυπο σχεδίασης ή το χαρτί;

Συμπαγής και γενικών Κεραίες Microstrip Band από Kin-Λου-Wong. Επίπεδα Microstrip κεραία για την ασύρματη επικοινωνία-Kin-Λου-Wong. Regards, Balaguru.

Γεια shameemkabir, στην πραγματικότητα στο κάτω μέρος GND αεροπλάνο έχει ένα μεταλλικό έτσι έβαλα ακριβώς το αλουμίνιο να αντικαταστήσει αυτό το υλικό ως μέταλλο. θ σχεδιάσει την κεραία για σάρωση bar αφορά την εφαρμογή κώδικα, kyg

Όσον αφορά καταλαβαίνω θέλετε να σχεδιάσετε μια διπλή κεραία συντονισμού για ISM τα 2,4 GHz και 5,8 GHz, σωστά; Ωστόσο, το σχέδιό σας δεν παρέχει δύο αντηχούν μονοπάτι. Όπως πρότεινε Balaguru, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο του-Wong Επίπεδα κεραία για ασύρματες επικοινωνίες . Μπορείτε να βρείτε κάποιες κεραίες διπλής ηχηρή συχνότητα σε αυτά (κεφάλαιο 5). Αυτές είναι κάποιες στάνταρ κεραίες, χρησιμοποιήστε μία από αυτές που ταιριάζει όλα περιορισμούς σας.

Γεια σας μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάποιες νέες ιδέες είμαι πραγματικά εργάζονται σε επτά μπάντα pifa κεραία με εύρος συχνοτήτων από 700MHz έως 2.5GHz .... θέλω να σχεδιάσουμε μια νέα pifa να το κάνει να ξεχωρίζει .... μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ Είναι επείγον.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back