Καθένας έχει μια δίοδο PIN σχηματικό linearizer εύχρηστο;

B

biff44

Guest
Ψάξει γύρω και δεν βρήκε μια απλή σχηματική, και είμαι πολύ κουρασμένος για να επανεφεύρουμε τον τροχό! Δεν χρειάζεται να ληφθεί 0-10 V σε έλεγχο, και το αυτοκίνητο 4 διόδους pin μικροκυμάτων διαστήματα κύμα τρίμηνο χώρια για να πάρετε μια γραμμικοποιημένη Vin εναντίον dB εξασθένηση. Να λάβουν μία γραμμικοποιημένου σημείο διακοπής ή συνδεθείτε οδηγού. Ευχαριστώ, Rich

Εδώ είναι HSMP-3816 Εφαρμογή. Δεν ξέρω αν αυτό θα σας βοηθήσει ή όχι.

Δεν Τόνι, ψάχνω για το κύκλωμα οδήγησης amp op που οδηγεί το τμήμα μικροκυμάτων. Βρήκα αυτό: [url = http://www.micropt.com/old/appnotes.html] Σημειώσεις εφαρμογής [/url] Το τελευταίο διάγραμμα στη σελίδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη, αλλά φαίνεται unnecesarrily συγκρότημα. Ήλπιζα να κάνω το ίδιο πράγμα με ένα op ενισχυτή και ένα τρανζίστορ! Αυτό το διάγραμμα πρέπει επίσης πιθανώς κάποια επιτάχυνση πυκνωτές γύρω από την παραγωγή ήχων. Πλούσιος

ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HMC346 και ...

Εννοείτε κάτι σαν αυτό; Εγγραφείτε στο σχήμα στα ρωσικά σημαίνει: το σχηματικό της Απορροφώσας σκάλα τύπου εξασθενητή με ένα συγκεκριμένο νόμο της αλλαγής του διόδους αντίστασης. Αριστερή υποδοχή εισόδου.

Ναι Ledum, που είναι η δομή μικροκυμάτων προσπαθώ να οδηγεί. Έχω 4 διόδους pin, και είναι όλα τροφοδοτούνται από ένα κοινό σημείο προκατάληψη. Χρειάζομαι να λάβει μια τάση εισόδου του ελέγχου, και το μετατρέπουν σε μια δίοδο οδήγηση τρέχουσα ούτως ώστε η απώλεια Insersion dB είναι propostional με την είσοδο Vcontrol. Tony, ότι είναι ένα καλό κύκλωμα, αλλά η συσκευή ΥΠΠΟ είναι ένα FET βασίζεται διακόπτη (ελεγχόμενη τάση), οπότε δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο οδηγός θα συνεργαστεί με έναν αριθμό PIN δίοδος εξασθενητή.

Γεια σου, biff44, HMC346LP3 είναι μια τάση-μεταβλητό εξασθενητή, νομίζω ότι αν HMC346LP3E χρήση, δεν χρειάζεται χρήση δίοδο PIN πια. Επισυνάπτεται HMC346 τάση εναντίον εξασθένηση. Αλλά δεν ξέρω τι σας απαίτηση σχετικά με τη φάση.

Χρησιμοποιήσαμε τοπολογία, όπως στο συνημμένο (αλουμίνας 0,5 χιλιοστά, αντιστάσεις - ταντάλιο λεπτό φιλμ 50 Ohm ανά τετραγωνικό). Δίοδοι ήταν παλιά σοβιετική 2A533A-3 διόδους pin (όλα τα μεγέθη σε mm, Cd = 0.05pF, UBR = 70V). Έλεγχος νόμος ήταν πολύ κοντά στο γραμμικό. Εύρος κανονισμού σε Vmod 0-12V (τρέχουσα 0-100mA) ήταν 35dB για 4 διαμόρφωση διόδους στο μισό-διάστημα οκτάβας κοντά 12GHz. Απώλεια σε 0V τάση ελέγχου ήταν κάτι σαν 1.5 dB. Αλλά, ήταν πριν από 25 χρόνια. Νομίζω ότι tony_lth έχει δίκιο για HMC346LP3

[QUOTE = tony_lth? 835667] ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HMC346 και ...[/QUOTE] Έχω την παραπάνω HMC346 κύκλωμα τελεστικών + κάπου ήδη λευκασμένο σε ένα PCB. Θα δοκιμαστεί αυτό το κύκλωμα πριν από μερικά χρόνια. Δεν θυμάμαι να είναι γραμμική ότι από την άποψη της Volts vs εξασθένησης. Επίσης, ο έλεγχος V vs εξασθένηση ήταν λίγο πάνω από αμφίβολες θερμοκρασία στην υψηλότερη ρυθμίσεις εξασθένηση. Αλλά ήταν ακόμα ένα χρήσιμο εξασθενητή:)

Υποθέτω biff44 κυκλώματα ανάγκη ελέγχου μεταξύ ανιχνευτή και εξασθενητές, όχι RF κυκλώματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back