Κάθε καλή θέση και η Route βιβλίο ή σύνδεση

D

Disney

Guest
Hi Friends,

Έχω περίπου 7 χρόνια εμπειρίας στη Φυσική Design (διάταξη και προσομοίωση).Τώρα σκοπεύω να μάθουν P & R, κατά τη διάρκεια της μετά από ώρες εργασίας.Έχω πρόσβαση σε περισσότερα από τα εργαλεία Cadence συμπεριλαμβανομένων SOC Encounter.Μπορεί κάποια να μου δώσετε έναν συνδέσμους σε βασικά οικονομικά μεγέθη της Π & Ρ. Οι σύνδεσμοι στο Διαδίκτυο ή βιβλία κείμενο θα βοηθήσει.

Thanks a lot.
Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και βοηθήστε

υπάρχουν μερικά χρήσιμα βιβλία ή links που εμφανίζονται στην board.you μπορεί να την αναζήτηση.

Τα βιβλία ακολουθούν είναι εξαιρετικές.
"Η τέχνη της διάταξης"
"IC Διάταξη Βασικά Ένας πρακτικός οδηγός

Γεια σας κύριε Disney,
ο καλύτερος τρόπος για να μάθει PNR είναι να περάσει από τη συνάντηση εργαλείο Mannuals.SoC είναι ένα από τα καλύτερα εργαλείο στη βιομηχανία για να Netlist ροή GDS και την τεκμηρίωση του επίσης είναι το καλύτερο γι 'αυτό παρακαλώ πηγαίνετε μέσω αυτού.
Προσπαθήστε να corelate την εμπειρία σας με το νέο activity.Coz εδώ (ψηφιακή PD) θα πρέπει να παίζει με πύλες και άλλα τεμάχια που δεν σε επίπεδο τρανζίστορ.
Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο από λύκος Wayne εξήγησε ορισμένα βασικά στοιχεία των δεδομένων PNR σε διάφορα κεφάλαια.
Επίσης ASIC Design by SMJ Σμιθ μπορεί να σας βοηθήσει

χαιρετισμοί,

Μπορείτε να διαβάσετε το SOC Encounter εγχειρίδιο!Νομίζω ότι είναι καλό έγγραφο!

Θα ήθελα επίσης να διαβάσετε το SOC συνάντηση εγχειρίδιο.Που μπορώ να τον βρω;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back