Κάθε απλό έργο στο οποίο συμμετέχουν MCU και Μηχανικής;

P

purifier

Guest
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα απλό σχέδιο που θα μπορούσε να γίνει σε 1 ή 2 εβδομάδες που αφορούν μικροελεγκτή 8051 και λίγο μηχανική; Σκέφτηκα να κάνουμε μια μηχανή που μπορεί να καθορίσει το ύψος του ατόμου, αλλά αργότερα πήρα μια αμφιβολία - Ίσως είμαι επίλυση ένα απλό πρόβλημα σε ένα πολύπλοκο τρόπο. Μετά από όλα γιατί wuld θέλει κανείς ένα μηχάνημα για τη μέτρηση ύψος όταν απλά στέκεται μπροστά από έναν τοίχο θα κάνει ... Μπορεί κάποιος παρακαλώ προτείνουμε ένα μικρό αλλά καλό έργο;

MCU + + Μηχανική απλό πρόγραμμα + 1 ή 2 εβδομάδες = οπαδός γραμμή: D
Μετά από όλα γιατί wuld θέλει κανείς ένα μηχάνημα για τη μέτρηση ύψος όταν απλά στέκεται μπροστά από έναν τοίχο θα κάνει ...
αν όλοι πίστευαν ότι, όπως τότε wouldnt έχουν υπάρξει κάτι καλό γύρω μας. θα εξακολουθούν να έχουν στην ηλικία βράχο. αν έχετε κάποια ιδέα να κάνει στη συνέχεια το πράγμα. dont σκεφτείτε ποιος θα χρειάζονται ή τι καλό θα ήταν.

Λοιπόν ... thats δεν είναι αυτό που εννοούσα .. Μόνο και μόνο επειδή του εγώ θα πρέπει να υποβάλουν το έργο αυτό για έναν ανταγωνισμό. Εκεί, το πρώτο ερώτημα που τέθηκε από τους δικαστές είναι "Τι είναι εφαρμογές εκτός του να ανακαλύψει το ύψος;" Τότε τι θα πω; Δεν είχα πάρει κάποιες ιδέες, έτσι σκέφτηκα ότι. Θα σας πείραζε να μου δίνετε μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές αυτής της μηχανής; Μου φωτισμένη, αλλά θα μπορούσε να μου δώσετε μερικές πιθανές ιδέες για το πώς αυτό το πράγμα ύψος θα μπορούσε να εφαρμοστεί με απλό τρόπο; Σκέφτηκα την τεχνική σάρωσης και στη συνέχεια να υπολογίσει το ύψος, αλλά δεν έχω ιδέα για το πού να αρχίσω ... Παρακαλώ βοηθήστε ....

και μπορείτε να το κάνετε σε μια σειρά από τρόπους. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως αισθητήρες τοποθετούνται μπροστά από το πρόσωπο. όλοι οι αισθητήρες που έχουν το άτομο μεταξύ των διαδρομών τους θα έχουν μια διαφορετική ανάγνωση και τους αισθητήρες που dont έχει ένα πρόσωπο σε διαδρομές τους θα δώσει μια διαφορετική ανάγνωση. τότε μπορείτε να ρυθμίσετε και να κάνουμε μια μικρή δοκιμή bit. ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήχο αντί για φως. πηγαίνετε σε ένα κατάστημα ρομποτικής και θα βρείτε αυτά τα είδη των αισθητήρων.

Λυπάμαι να πω αυτό, αλλά δεν έχουμε κανένα κατάστημα ρομποτικής στη θέση μου ... Σκέφτηκα έχοντας τους πομποδέκτες από την πλευρά αντί της εμπρόσθιας πλευράς .. Πώς θα ήταν αυτό;

Λοιπόν ... Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε το πράγμα ύψος μετά από μια-δυο μέρες .. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες ιδέες; Παρακαλώ βοηθήστε ..

Γεια σου, Πολύ απλό έργο, υπεύθυνος για αυτόματες πόρτες και εμπόδιο .... θα έχετε ένα μοτέρ για να αντιστραφεί, και αρκετές διακόπτης .... αν θέλετε μπορώ να στείλω αυτό το έργο πάνω PIC.

PIC; Άκουσα ότι ο προγραμματισμός του PIC είναι διαφορετική σε σχέση με 8051. Anyways, θα ήθελα το έργο.

Ναι, η programing είναι διαφορετική, αλλά μπορείτε να δείτε την ιδέα, και να γράψει το λογισμικό σας για την procesor x51. Δείτε το αρχείο κάτω, αυτό είναι καταλόγου του έργου μου, το περιέχουν είναι το asm αρχείο για το PIC, σχηματικό αρχείο protel99 μορφή, την κατάρτιση των μηχανικών μερών και κάποια τεκμηρίωση, αλλά η τεκμηρίωση και coment σε asm αρχείο στη βουλγαρική γλώσσα. Ελπίζω ότι ths σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε projet σας. ps Η controler έχουν δύο διαφορετικές καθεστώς για την εργασία. Πρώτον αυτό είναι ο έλεγχος του φράγματος, και το δεύτερο είναι ο έλεγχος των αυτόματων θυρών και πύλης πόρτες.

δοκιμάστε "μαύρη οπαδός ρομπότ γραμμή"

Γεια σας, προσπαθήστε να κάνετε τα δεδομένα πρώην απόκτηση / καταγραφείς δεδομένων? Να πάρει τη θερμοκρασία σε ur περιβάλλον και αν υπερβαίνει το επίπεδο κινδύνου που είναι υποδεικνύεται από ένα ηχητικό σήμα και τα απαραίτητα μέτρα μπορούν να ληφθούν με τη μορφή του κάνει το ρελέ ON για ένα κλιματιστικό. Bcoz, σε αυτά τα έργα που χρησιμοποιούν γενικά έναν μικροελεγκτή, ADC, LCD / 15 LEDs τμήμα για αισθητήρες απεικόνισης,. Έτσι ώστε u μπορεί να πάρει μια πολύ καλή γνώση σχετικά με τις βασικές περιφερειακά που χρησιμοποιούνται σε κάθε hardware based συσκευές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back