Κάθετη πτώση στην Panasonic PT-53WX53G

B

bobcat

Guest
Έχω ένα PANASONIC PT-53wx53G όταν το ενεργοποιήσετε, η τηλεόραση μπορείτε να ακούσετε το ρελέ κλικ θέλει να έρθουν τα φώτα εικόνα σωλήνες μέχρι πολύ DEM για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, το ρελέ κάντε κλικ στο κόκκινο φως LED αναβοσβήνει 1 φορά έπειτα από τότε 1 φορά. όταν αφαιρεθεί το μπροστινό και πίσω panle το χρόνο frist υπήρχε σπινθήρες που προέρχονται από το μπλε βύσμα στην παροχή κύκλωμα ρεύματος.

Tv μου πήγε από το κακό στο καλό δεν είναι τόσο καλός ήμουν μπροστά στην τηλεόραση μου ήταν για 15 λεπτά η εικόνα έχει γραμμή σε αυτό λοξοτομείτε δείτε την εικόνα πολύ καλή

αυτό που έχετε είναι μια κάθετη πτώση .. είναι εύκολο να επισκευάσει .. υπάρχει ένα κύκλωμα που ονομάζεται κάθετη οδηγός .. που σίγουρα πήγε άσχημα .. αλλά συνήθως θα πρέπει να αντικαταστήσει όλες τις electrollitic πυκνωτές που σχετίζονται με αυτό. Και πρέπει να ελέγξετε αν η δίοδος που παράγει το DC (περίπου 20 έως 30 volts) εξακολουθεί να είναι καλός / η δίοδος είναι μερικές φορές κοντά στην κίνηση επιστροφής .. παίρνει τη δύναμη από αυτό. ελέγχει όλα αυτά και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ανοικτές αντιστάσεις πολύ, πριν αλλάξετε την κάθετη IC και την εφαρμογή δύναμης στην τηλεόραση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back