Κάθετη και οριζόντια πόλωση μιας κεραίας

E

Element7k

Guest
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσδιοριστεί η πόλωση της κεραίας; Παρακαλούμε να προτείνουν τρόπους για να το κάνετε αυτό για όλα τα διαφορετικά είδη των κεραιών. Π.χ. σύρμα, πλατεία / ορθογώνιο / αυθαίρετο κώδικα, mircostrip, κλπ. Cheers, Element7k

Αγαπητοί Element7k! Πρώτα μπορείτε να δείτε την κατεύθυνση του ηλεκτρικού ρεύματος που ρέει στην κεραία. Μπορείτε να μαντέψετε, αν είστε έμπειρος, ή προσομοίωση δεδομένη κεραία. Εάν πρέπει να είστε σίγουροι, θα πρέπει να δούμε περισσότερα στο σημερινό animation (πόλωση μπορεί να αναμιχθεί (μη καθαρά) ή κυκλική!) - Ή υπολογίζουν τις ιδιότητες ακτινοβολίας της κεραίας. Πόλωση της E-φορέα καθορίζεται από την κατεύθυνση του ηλεκτρικού ρεύματος (αναζητήστε διανυσματικό δυναμικό σε ορισμένες κεραία εγχειρίδιο). Αν μετρήσετε την κεραία, αναφέρομαι σε κάθε κεραία βιβλίο - αναζήτηση elipse πόλωση. Eirp

Αγαπητοί EIRP, Ευχαριστώ για την απάντηση σε ερώτημα μου. Όταν λέτε ηλεκτρικά ρεύματα, εννοείς εννοείς το Ε-πεδίο; Πώς μπορείτε να πείτε ότι πόλωση της κεραίας από το "ρεύματα" της κεραίας; Τι άλλες παραμέτρους να σας πω από το animation ρεύματα; Κατά τη μέτρηση της κεραίας, είναι λογικό να λάβει 4 μετρήσεις αεροπλάνα (2 αεροπλάνα με ένα κάθετα πολωμένο κεραία TX) & (2 αεροπλάνα με οριζόντια πολωμένο κεραία TX) Στη συνέχεια συμπεράνει αν το ΑΠΘ είναι οριζόντια ή κάθετα πολωμένο (αν είναι μια γραμμική κεραία), λαμβάνοντας το ζευγάρι, όταν το υψηλότερο ανάγνωση δύναμη rx βρίσκεται; Τι πρέπει να γίνει αν δεν ξέρω αν αυτή η κεραία είναι γραμμικά ή κυκλικά πολωμένο κεραία; Εκτιμήστε οποιαδήποτε βοήθεια. Cheers, Element7k

Αγαπητοί Element7k! Είμαι επιχείρηση να λάβει μέρος σε συζήτηση. Στις «ρεύματα» στην τεχνική κεραία συνήθως σημαίνει τα ρεύματα σε Huygens-Kirhgoff αναπόσπαστο (λεγόμενη ακτινοβολία αναπόσπαστο). Είναι, επίσης, μπορεί να είναι «αποτελεσματικές ηλεκτρικά ρεύματα» (για την πρώην. Στο άνοιγμα του κέρατο κεραία) και δημιουργεί μία αίσθηση του «ανοίγματος στον τομέα της διανομής». Για τον υπολογισμό μοτίβο ακτινοβολίας δεν έχει σημασία τι θα ενσωματωθούν: ρεύματα ή E-πεδίου σε κλειστή επιφάνεια. Περίπου ένα πόλωση: Δεν είμαι καταλαβαίνω αρκετά ένα πρόβλημα: Ξέρετε την κεραία κατασκευή ή όχι; Ή θα πρέπει να καθοριστεί η πόλωση μόνο από μετρήσεις μοτίβο ακτινοβολίας; EIRP είχε απόλυτο δίκιο όταν σας λέει να δείτε το (υπολογίζεται, φυσικά) ρεύματα (που πρέπει να είναι 3D συγκρότημα διάνυσμα γενικά), είναι να δώσει Μπορείτε κύριος πληροφορίες σχετικά με την κεραία τύπου πόλωση. Τα ακριβή αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μετά την ολοκλήρωση αυτού του ρεύματος για να υπολογιστεί το μοτίβο ακτινοβολίας. Είναι ενδιαφερόμενο σε οποιοδήποτε τύπο κεραίας (καλώδιο, patch, ανακλαστήρα κλπ.). Με φιλικούς χαιρετισμούς, Kit-το-μεγάλο

Γεια σου, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στη συζήτηση. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο, με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσουν καλύτερα: DI συγκεντρώσει ότι το ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί να είναι αυτό που ονομάζεται επιφανειακά ρεύματα σε CST MWS; Έχω επισυνάψει ένα κινούμενο gif του ένα patch με 2 υποδοχές σε αυτό. Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορεί να μου πει πώς μπορώ να αποκτήσω την πόλωση της κεραίας από αυτό το animation; @ Ερώτηση Kit, έχω τη γεωμετρία της κεραίας. Αλλά είναι ένα ηλεκτρικά μικρή κεραία του τυχαίου σχήματος. Ως εκ τούτου, όπως αυτό που eirp τόνισε, θα πρέπει να βρουν την πόλωση του ΑΠΘ με προσομοίωση ή με μετρήσεις. Θέλω να ξέρω αν η κεραία είναι οριζόντια ή κάθετα πολωμένο ή αν εγκύκλιο, σχετική υγρασία ή LH κυκλική πόλωση. Γι 'αυτό θέλω να μάθω η καλύτερη μέθοδος για να διαπιστωθεί η πόλωση χρησιμοποιώντας είτε του παρόντος 2 μεθόδους. Cheers, Element7k

Hi όλα, είμαι προσπαθεί να σχεδιάσει ένα πλήρες κεραία βρόχου μήκος κύματος με την περιφέρεια μήκος κύματος = στην CST. Πώς να σχεδιάσετε το αεροπλάνο E και H αεροπλάνο; Σε θεωρητικό, βρόχο κεραία μπορεί να παράγει γραμμική πόλωση, αλλά είναι οριζόντια ή κάθετη πόλωση;

Κεραία βρόχου σας θα δημιουργήσει ένα κύμα με γραμμική πόλωση. Κάθετη ή οριζόντια αναφέρεται στη σχέση με την "επίπεδη" γη γύρω από το ξενοδοχείο, ή το "επίπεδο γείωσης».

hi jiripolivka, U σημαίνει τον προσανατολισμό της κεραίας. Αν έβαλα το βρόχο σε κάθετη προς την επιφάνεια της γης, τότε θα παράγει κάθετη πόλωση και το αντίστροφο δικαίωμα;

Ναι, αυτό είναι ακριβώς το πώς η κάθετη και οριζόντια ορίζεται

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back