ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ δεν είναι αρκετό Colling

D

donrigor

Guest
Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους airconditiioning μονάδα δεν δίνει αρκετά δροσερό ακόμα και να αυξάνεται σΣτην χαμηλότερη θερμοκρασία του;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι:: 1) Φίλτρο αέρα είναι chocked 2) Low Level Gas 3) εξατμιστή πτερύγια r chocked 4) Dirt στα πτερύγια Πυκνωτικό 5) Fans r τρέχει σε χαμηλή ταχύτητα 6) σπασμένα μονώσεις στις αναρρόφησης & απαλλαγή γραμμές 7 ) συμπιεστής απόδοση έχει υποβαθμίσει 8) ελέγχει την Thermostate λειτουργούν καλά (+ Ηλεκτρονικό κύκλωμα) 9) ελέγχει το ρελέ που ενεργοποιεί το συμπιεστή με κινητήρα λειτουργεί μια χαρά. 10 Μην εκθέτετε ποτέ ur εξωτερική μονάδα συμπιεστή απευθείας στο φως του ήλιου χρήση κάποια σκιά (τύπου split) και πολλά άλλα. . .

Εξαιρετική .... σημεία που πρέπει να σημειωθεί. Μαντέψτε ξέρετε καλύτερα για το AC. Συνέχισε Hameed.

pranam77:: [quote = pranam77] Εξαιρετική .... σημεία που πρέπει να σημειωθεί. Μαντέψτε ξέρετε καλύτερα για το AC. Συνέχισε Hameed. [/Quote] thankx πολλά

Αυτή τη στιγμή έχω ένα νέο φυσικό φούρνο αερίου (96% αποτελεσματική) και ένα νέο κλιματιστικό μηχάνημα (πολύ αποδοτικό) εγκατεστημένο. Παλιά μου σπατάλη πολλή ενέργεια και ήταν φθαρμένα. Η κυβέρνησή μου πληρώνει ένα υψηλό έκπτωση για την υψηλή αποτελεσματικότητά τους και θα κερδίσετε πολλά χρήματα για το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια.

Εξαιρετική κύριε, Σας ευχαριστώ που βοηθάει πολύ!

[Quote = donrigor] Εξαιρετική κύριε, Σας ευχαριστώ που βοηθάει πολύ! [/Quote] Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο με βοήθησε δίπλα στο όνομά μου

Του γίνεται Hameeds01 Σας ευχαριστώ και πάλι!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back