ΚΔ προστασία

L

Lak

Guest
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να προστατεύουν το τσιπ ADM485 όταν χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.
Τι είδους πράγματα να κολλάει επάνω στις γραμμές δεδομένων;
Κάθε πρακτική ΚΔ που έχετε χρησιμοποιήσει και αρκετά ισχυρή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους που μπορείτε να μοιραστείτε εκτιμάται.Pls ΚΔ μετά αν είναι δυνατόν.

ευχαριστώ... Lak

Γεια σου,

Αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιούν για 485 apps μου.

Μια μεμονωμένη σύνδεση της RS485

OOPS, υποθέτω το bmp ποτέ δεν πήρε.
Τελευταία επεξεργασία από KENCO στις 03 Jun 2002 7:47? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

έλεγχο αυτό:

h ** p: / / chaokhun.kmitl.ac.th / ~ kswichit/PC485/PC_Rs485.html

μπλε φίδι

κανονικά να προστατεύσει την differentail επίπεδα για τις δύο wries
με μια αμφίδρομη surppressor να GND σε κάθε γραμμή.
και μπορείτε να πάρετε ένα τρέχουσα inductur kompensation.

Έχω χρησιμοποίησε ένα απομονωμένο σύνδεση DC-DC μετατροπέα για το 5 v.
Έχω επίσης χρησιμοποιείται οπτικο 6n137.προστασίας που χρησιμοποιούν P6KE6.8 διόδους TVS.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ...για αυτό το απομονωμένο σύνδεσμο, θα πρέπει να γη όλους τους τερματικούς σταθμούς με ένα σύρμα 3ο, ή γη με κάθε 100R Αντίσταση με μια κοινή 3η σύρμα ή
θα ήθελα και εγώ όλους τους τερματικούς σταθμούς εδάφους σε συνδυασμό με ένα σύρμα 3η. (δεν υπάρχει σύνδεση με γη);Του μια μπουκιά ... ξέρω.

Χρησιμοποιώντας μόνο 2 καλώδια, 485 μου έχουν καταστραφεί αρκετά συχνά ESP.σε υπαίθριο χώρο, αν και δεν υπάρχει κάποιο σημάδι της ζημίας κεραυνό ... offline σύστημα ... υπέστη κακοποίηση πελάτη ...βοήθεια ..

ευχαριστώ.

Νομίζω ότι χρησιμοποιείτε παραιτηθείτε μετασχηματιστή γραμμική ρυθμιστική αρχή για να πάρει την προμήθεια 5 τάσης

κάνετε τα εξής
1 - χρήση διπολική supressior μεταξύ των differintial τερματικού
2 - χρήση 3ο σύρμα (γη) και συνδέστε κατά 2,2 nf/250 μεταξύ κάθε erminal
του μετασχηματιστή δευτεροβάθμιας και της γης.
3 - σύνδεση 100 ohm μεταξύ εδάφους κύκλωμα σας και το 3ο σύρμα

plz email μου αν δίνει καλά αποτελέσματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε RS485 δελτίο απομονωμένες μάρκες όπως ISO485 και ελέγχει κύκλωμα προστασίας του, ISO485 είναι από BURRBROWN (σε τώρα TI)

αλλά δεν χρησιμοποιούν ISO485 καθόλου γιατί έχει bug για την παραλαβή αναμονής.

μπορείτε να ελέγξετε απομονωθεί RS485 μάρκες από ρητό και άλλους.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back