E
eltonjohn
Guest
Πρόσφατα πήρε ενδιαφέρονται για μια νέα σειρά προϊόντων με την NVIDIA. Οποία είναι μαζικά παράλληλη πλωτή επεξεργαστή. Αυτό CPUs με 240 πυρήνες τρέχει στο 1,3 GHz είναι ικανά για Teraflop. Αυτό είναι πραγματικά extraordinnary!. Οι εν λόγω ποσό του υπολογισμού μπορεί να easly ανάρτηση με ένα μοντέλο προγραμματισμού που ονομάζεται CUDA. Αυτό είναι βασικά ένα API multithread ότι μπορεί να διασυνδεθεί σε C / C + + compiler φιλοξενήσει όπως Visual C + + ή gnu. Έχω παραγγείλει ένα πλοίο, αλλά το προϊόν είναι σε τέτοιες τεράστιες demmand ότι δεν θα πάρει την κάρτα μου μέχρι Agost ή μάλλον αργότερα. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να διασυνδεθεί με MATLAB ακόμα να MATEMATICA. Το ενδιαφέρον μου κάνει DSP με αυτό. Και αν αυτό το είδος της λύσης αξιοποιήσει το ποσό της ενδεχόμενης υπολογισμού. Αυτό μπορεί τέλεια να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση FPGAs. Το μόνο μοντέλο αφαίρεσης που απαιτείται προγραμματισμός είναι τα θέματα που σε ένα κατανοητό περιβάλλον Γ. Αυτό είναι πολύ πιο απλή από ό, τι συγκρότημα παράλληλα και το χρονοδιάγραμμα που ταιριάζουν τις απαιτήσεις των αιτημάτων FPGA. Επίσης, η τιμή είναι ο τρόπος, τρόπος τρόπο φθηνότερα ότι παρόμοιες plataform FPGA. Και παρακαλώ dont. Σκέφτονται ακόμη και σε συγκρίνοντάς την με tradictional κινητής DSP σημείο. Αυτός ο νέος τύπος της τεχνολογίας μπορεί να είναι μια νέα κατεύθυνση στην Εντατική NUMERIC ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ αφήνω τη σύνδεση με τα προϊόντα αυτά εδώ! http://www.nvidia.com/object/product_tesla_c1060_us.html