Ισχύς ΒΟΗΘΕΙΑ Καλωδίωση Προμήθεια!!

N

nathanbrown03

Guest
Πρώτα από όλα θα ήθελα να εισαγάγει τον εαυτό μου. Im Nathan και να κάνω πολλά απλών ηλεκτρονικών έργων και συγκόλληση. Τέλος πάντων εδώ delima μου. Είπα αφεντικό μου ήξερα πώς να διορθώσετε μικρό ηλεκτρικό όπλο του ασφαλούς, έτσι ώστε δεν θα πρέπει να βάλετε 2 νέες μπαταρίες 9V σε αυτό κάθε 3 μήνες. Τέλος πάντων έχω την 9 volt τροφοδοτικό, αλλά δεν ξέρω τι να προσθέσω κύκλωμα έτσι ότι η σημερινή δεν τηγανίζουμε τις μπαταρίες αν τα φύλαξα στο χρηματοκιβώτιο. η μόνη ιδέα που είχα ήταν να διόδους τώρα με την μπαταρία για να κρατήσει την τάση να πάρει από τις μπαταρίες ... αλλά ότι θα κρατήσει τις μπαταρίες από το στράγγισμα της? Θα ήταν ωραίο για την ασφαλή στην εργασία, εφόσον η δύναμη βγήκε. Αν είναι δύσκολο να έχω ακριβώς θα την ασφαλή ενέργεια από τον μετασχηματιστή και μόνο. Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να έχετε im gunna προσπαθήσει να ολοκληρώσει το έργο απόψε ή τον άλλο τρόπο. Χάρη Νέιθαν

Ό, τι χρειάζεται να κάνετε είναι να ρυθμίσετε το σύστημα της προσφοράς σας στην διαμόρφωση Ή .. βλ. συνημμένη εικόνα .. Και, μην ανησυχείτε, για όσο διάστημα η τάση είναι σήμερα η μπαταρία είναι ασφαλές και δεν υπάρχει ρεύμα από αυτό που (φυσικά η τάση DC από το τμήμα δικτύου πρέπει να μεγαλύτερη από εκείνη από την μπαταρία) .. Regards, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back