Ιδέες για την επιτάχυνση της διαδικασίας σχεδιασμού - Allegro και CIS Capture

E

eswar_babu77

Guest
Γεια σε όλους, Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση με την οποία μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού στο Allegro (layout) και της δέσμευσης (σχηματική) και θα ήθελα να τις μοιραστώ Θα είμαι ευγνώμων σε αυτούς. Όπως και μία κάτω. 1. Σε περίπτωση που έχουμε πολλές ενότητες που έχουν ίδιες παραμέτρους τότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντίγραφο + επιλογή επικόλλησης για τη δημιουργία τους. 2. Χρησιμοποιώντας Λεωφορείο επιλογή διαδρομής είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μειώσουμε μερικές από τις δρομολόγησης χρόνο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Γεια σου, στη διάταξη μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον εξής τρόπο, αν έχετε ίδιο μπλοκ των συστατικών επαναλαμβάνοντας πάνω από 2 φορές από 1) την εξαγωγή του αρχείου τοποθέτηση για την firt ένα 2), ανοιχτό στο Excel και να τροποποιήσετε το cortinates και referances 3) από την εισαγωγή και πάλι. 4) θα πάρετε την άλλη bolck τοποθετηθεί με τον τρόπο που κάνατε για το πρώτο σε κάποιο άλλο μέρος, σύμφωνα με τις συντεταγμένες ...

Δεν χρειάζεται κανένα "αντίγραφο + paste", η ιδέα της «μη αυτόματη αλλαγή συντονίζουν και οι αναφορές στο Excel" ακόμη χειρότερα. :) Capture CIS / Allegro έχει πολύ καλή "επαναχρησιμοποίηση" υποστήριξη module για το σχεδιασμό σας. ελέγξετε τη λέξη-κλειδί "επαναχρησιμοποίηση" στην βοήθεια / έγγραφο του λογισμικού, θα σας κάνει την εργασία σας γρήγορα σε πιο «επαγγελματικό» τρόπο.

Γεια σου, μπορώ να χρησιμοποιήσω Pads διάταξη, με την έννοια σας μιλάμε για ονομάζεται "φυσική επαναχρησιμοποίηση του σχεδιασμού". Έλεγξα το Allegro και καλείται ως "Επαναχρησιμοποίηση DESIGN", έχω επισυνάπτεται επίσης το σύνδεσμο από κάτω για να περάσει μέσα από αυτό, http://www.cadence.com/datasheets/7433_Design_Creation_DS_FINAL.pdf . Αν δεν έχετε τις δυνατότητες, τότε είναι κουραστική δουλειά να κάνει ... Το χαρακτηριστικό είναι πραγματικά καλό, όπως μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρη μονάδα, όπως η επαναχρησιμοποίηση και η κλήση που όποτε θέλετε στο σχεδιασμό σας ... Anyways ελέγξτε το link για λεπτομέρειες ... Regards, Ramesh

Γεια σε όλους, ευχαριστώ για την πρότασή σας. Έχω ήδη ασχοληθεί με τη μέθοδο επαναχρησιμοποίηση σχεδιασμό. Νομίζω ότι u παιδιά μου αντιληπτή με άλλο τρόπο. Λυπούμαστε Εάν η ερώτησή μου παιδιά λανθασμένη καθοδήγηση κα. Το μήνυμα μου αυτό που της επίτευγμα είναι ότι, Αν κάποιος έχει παρόμοιες ιδέες με τις οποίες μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο του κύκλου σχεδιασμού και θα ήθελα να μοιραστώ μπορούν να το κάνουν. Στην αλληλογραφία μου έδωσα μόνο ένα παράδειγμα πώς μπορούμε να σώσουμε το χρόνο από την επαναχρησιμοποίηση του σχεδιασμού. Ελπίδα είμαι σαφής τώρα. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλους του u για ur προτάσεις και ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε νέες ιδέες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back