Θα χρειαστώ εξωτερική τάση για μονάδα GPS μετά διασύνδεση;

A

asic1984

Guest
γεια για το ποιος έχει excperience με διασυνδέεται με gps, έχω το garmin eTrex μονάδα μπορώ να χρειάζεται να παρέχει εξωτερική τάση στη μονάδα GPS, γνωρίζοντας ότι έχουν ήδη μπαταρίες, για να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το rs232 (κάνει τα rs232 ανάγκες εξωτερική τροφοδοσία από ό, τι οι μπαταρίες του gps) ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το GPS για σύντομο χρονικό διάστημα, οι μπαταρίες θα είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά αν θέλετε να το τρέξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε εξωτερική τροφοδοσία. Όσον αφορά το "RS-232" διεπαφή του, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι από συσκευές GPS (συμπεριλαμβανομένης της Garmin) λειτουργούν μόνο 0-5V ό, τι στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα να κάνει με την "αλήθεια" των επιπέδων RS-232. Αλλά επειδή για τις εγχώριες applictions αυτό το επίπεδο 0-5V, δηλαδή, ήταν πιο εύκολο να δημιουργηθούν, πλέον των σύγχρονων PC, φορητούς υπολογιστές, κλπ. θα διαβάσει αυτές τις συσκευές .. Και για αυτό το λόγο (όχι σωστή RS-232 του οδηγού) δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία .. Regards, IanP

γεια ευχαριστώ πάρα πολύ IanP u είναι μια πραγματική υποστήριξη ακούσει αγόρασα το καλώδιο που συνδέουν τα gps στο pc ... όταν μετρώ την έξοδο από την μετάδοση σήματος στον υπολογιστή βρήκα κυμαίνονται μεταξύ -4,5 και 1,5 τάσης ... το αρνητικών είναι εντάξει ... αλλά το θετικό εύρος είναι μικρό, όπως αυτό που πιστεύω είναι ότι η κανονική, και εγώ πρέπει να ξέρω γιατί υπάρχει ως pin δύναμη από τα gps με το καλώδιο ... είναι εισόδου ή εξόδου ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια

Οι περισσότεροι δέκτες GPS έχουν είσοδο για εξωτερική τροφοδοσία. Πριν από τη σύνδεση οτιδήποτε υπάρχει έλεγχος με οδηγίες χρήσης για το μέγιστο αποδεκτό τάση για τη συσκευή σας. Incase έχετε ένα εμπορικό σήμα της Garmin, μπορείτε να βρείτε αυτό το μελάνι πολύ χρήσιμο: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm Χαιρετισμοί, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back