Θέμα σύγκρισης σε flash ADC

B

burnsmedia

Guest
Γεια σου. Δεν έχω καμία εμπειρία στο σχεδιασμό ADC, αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να το μάθουν γιατί είμαι σχεδιασμό ενός χαμηλής ισχύος 4 bit flash ADC. Είναι γνωστό ότι οι επιδόσεις της σύγκρισης περιορίζει την απόδοση του συνόλου του ADC. Για το πρόσωπο αναφοράς, έχω την εξερεύνηση της posibility χρήσης συγκριτικό φάρμακο χωρίς προενισχυτή, λόγω της δύναμης περιορίζουν. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα κύκλωμα όπως αυτό
46_1236992157.jpg
Το πρόβλημα που βλέπω είναι η ισχυρή εξάρτηση του χρόνου απόκρισης της σύγκρισης με την κοινή τάση λειτουργίας ( Vindc) που παρουσιάζει μια συμπεριφορά όπως αυτή.
40_1236992221.jpg
Νομίζω ότι όλα τα φάρμακα σύγκρισης μπορεί να έχουν διαφορετικές vindc και καθυστερήσεις. Και είναι πιθανό ότι το χαμηλότερο σύγκρισης δεν μπορεί να αποφασίσει, όταν το ADC λειτουργεί σε πολύ υψηλές ταχύτητες, αν vin είναι μικρή λόγω του μικρού vindc του.
25_1236992623.jpg
Τι μπορώ να κάνω; Οποιαδήποτε πρόταση. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πιστεύω ότι μπορείτε να αυξήσετε την ουρά ρεύμα για να μειωθεί η καθυστέρηση (ποια είναι η συχνότητα ρολογιού σας;) της ανταπόκρισης της παραγωγής ή θα μπορούσατε να μάνταλο η έξοδος του συγκριτή με μια καθυστερημένη έκδοση του ρολογιού δειγματοληψίας, λένε 160ps αργότερα. Αν δεν είναι καλό για σας, προσθέστε ένα προενισχυτή ή να αλλάξετε την τοπολογία σύγκρισης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back