Θέλω να diy μια pic ICD2

P

pigathfut

Guest
και μπορώ να κάνω PCB από handwork μόνο,
να κάνετε κάποιες προτάσεις;
ευχαριστώ!Προστίθενται μετά από 26 λεπτά:δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει;

Παρτίδα της απαντήσεις εδώ, απλά κοιτάξτε ICD2 σε αυτά τα φόρα.

blueroomelectronics έγραψε:

Παρτίδα της απαντήσεις εδώ, απλά κοιτάξτε ICD2 σε αυτά τα φόρα.

pigathfut έγραψε:

και μπορώ να κάνω PCB από handwork μόνο,

να κάνετε κάποιες προτάσεις;

ευχαριστώ!
Προστίθενται μετά από 26 λεπτά:
δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει;

Εδώ είναι.Ξεχάσω όταν εγώ gopt αλλά εγώ αυτό χτίστηκε και λειτουργεί μεγάλο.Θα γίνει, επίσης, το πιο λογικό να μου, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί πολύ αποτελεσματικά τις ακίδες IO για το ΣΜΕ, σε αντίθεση με άλλες εκδόσεις που χρησιμοποιούν το PIC16F877.

Στο δικό μου χρησιμοποίησα απλώς γραμμική ρυθμιστικές αρχές για όλες τις τάσεις.
Ένα πράγμα που έκανα και σας συνιστώ να κάνετε το ίδιο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό 78L05 ρυθμιστή μόνο για το Vdd (ρεύματος στο ΣΜΕ να προγραμματίζονται).Σε περίπτωση που έχετε μια σύντομη στο διοικητικό συμβούλιο του τρανζίστορ θα πρέπει να προστατεύεται και η ICD2 δεν θα μηδενιστεί, αλλά θα συμπεριφέρονται με έξυπνο τρόπο και να σας πω ότι τα πράγματα δεν λειτούργησαν.

Δυστυχώς δεν έχω πλέον το σχηματικό / PCB σε μορφή EAGLE, δεδομένου HDD μου δεν έπεσε πολύ καιρό πριν και έχασα τα πάντα.Είχα αυτό το αρχείο αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου στο χώρο εργασίας.

Όταν η κατασκευή, το πρόγραμμα με το ΣΜΕ. Hex αρχείο που προβλέπεται.Μόλις συνδεθεί με αυτό, θα λάβετε ένα νέο λειτουργικό σύστημα.

Μία καταγγελία που άκουσα από έναν συνάδελφο που χτίστηκε είναι ότι δεν λειτουργεί καλά με USB / serial προσαρμογείς.Η χρήση ναρκών στην επιφάνεια εργασίας μου, γι 'αυτό δεν με ένοιαζε για αυτό.

PS Το συμβούλιο μου λέει ότι το αρχείο έχει αναρτηθεί ήδη, γι 'αυτό πρέπει να το έχουν πάρει εδώ: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=464473 # 464473

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back