Θέλω να σχεδιάσει ένα απλό κύκλωμα RF, όπως χρησιμοποιείται στο παιχνίδι αυτοκίνητο

G

gameelgamal

Guest
Γεια σου .. Θέλω να σχεδιάσει ένα απλό κύκλωμα RF, όπως χρησιμοποιούνται σε παιχνίδια αυτοκινήτων. Είμαι μηχανικός μηχανοτρονικό και δεν έχω καμία εμπειρία στον τομέα της Circut RF. Έχω πολλά ερωτήματα που ICs πρέπει να χρησιμοποιήσω; frequncy που πρέπει να χρησιμοποιήσει για να στείλει τα δεδομένα; το οποίο οι παράμετροι που προσδιορίζουν τη μέγιστη απόσταση μεταξύ του transimeter και το δέκτη; Αν κάποιος έχει ένα προ-σχεδιασμένο κύκλωμα, παρακαλώ υποβάλλει. σας ευχαριστώ

οποιοδήποτε σχόλιο παρακαλώ

Γεια σου, Υπάρχουν πολλά κυκλώματα και αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή (εύρος κύματος και ενέργειας). Για την συχνότητα που χρησιμοποιείται, αυτό differt από μια χώρα στην άλλη. Στις περισσότερες περιπτώσεις η Ερασιτεχνική συχνότητας χρησιμοποιείται.

Γεια σας, Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε de cc2420 από TI (2.4GHz), φθηνή και καλή. Αυτό το τσιπ χρησιμοποιείται στο τηλεχειριστήριο της "LivingColors" λάμπα της Philips: http://www.lighting.philips.com/microsite/living_colors/ Φιλικά,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back