Θέλω έναν οδηγό για αναλογικά σήματα 30V

X

xxtigerxx

Guest
Θέλω έναν οδηγό για αναλογικά σήματα 30V Ένα τσιπ Τετράκλινο Half-H Οδηγοί L293NE είναι μόνο ένας τρόπος. Έχω ένα λεωφορείο 2-wire και θα ήθελα να αυξηθεί το ισχύον στα δύο τρόπους .. :p

Θα μπορούσατε να ρίξει λίγο φως σε αυτό το 30V λεωφορείο που απαιτεί περισσότερο ρεύμα προς τις δύο κατευθύνσεις; Regards, IanP

Το πρωτόκολλο του λεωφορείου είναι όπως RS-485 Οι συσκευές που τροφοδοτούνται από το λεωφορείο. Θέλω ο οδηγός γι 'αυτό το λεωφορείο μπορεί να επικοινωνεί σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Θέλετε κάτι άλλο THX για την ερώτησή σας. :p

Σε κάθε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της RS-485, η απόσταση δεν είναι σε γραμμική σχέση με την εφαρμοζόμενη τάση .. Νομίζετε ότι μπορείτε να μεταδίδουν 1Vpp σήμα πάνω από 1 χιλιόμετρο και 30Vpp σήμα πάνω από 30 χιλιόμετρα; Ίσως με πολύ αργούς baudrate είναι δυνατό, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα Αποστάσεις (> 1-3km) θεωρούν RF modems .. Regards, IanP

IanP θέλω να αυξήσει την απόσταση από 1 χλμ. για 3χλμ. Με το πρόγραμμα οδήγησης θα μειώσει το θόρυβο του λεωφορείου και δίνω επιπλέον ενέργεια για να το λεωφορείο αρέσει Δεν μου βάλετε ένα Rooter στο etherner των προσωπικών υπολογιστών. Μπορείτε να αυξήσετε τις αποστάσεις του erthenet όσο σας αρέσει (νομίζω). :p

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back