Η effact των W και L για το Πέμπτο του MOS ήχων

S

shqzhao

Guest
Γεια σου, μπορείς να μου δώσει κάποιες συμβουλές; για MOS ήχων γιατί Πέμπτο μειώνονται όταν μειώνεται L; Πέμπτο και αυξάνονται όταν μειώνεται W; Ευχαριστίες

Καλά στην διαδικασία υπομικρομετρικές, όταν L μειώνεται, οι βραχυπρόθεσμες κανάλι αποτελέσματα είναι πιο εμφανή. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα όπως DIBL μείωση του πέμπτου του τρανζίστορ. Έχω δει ότι Πέμπτο αλλαγές με W σε υπομικρομετρικές τεχνολογιών, αλλά δεν ξέρω την ακριβή αιτία πίσω από αυτό. Όταν το πλάτος είναι πολύ μικρό (σε σχέση με L), τότε δεν υπάρχει κάτι που ονομάζεται στενό πλάτος αποτέλεσμα, το οποίο μειώνει το Πέμπτο της συσκευής.

Ευχαριστώ! Ican't βρουν υλικό που με τον τρόπο W επίδραση του πέμπτου πάρα πολύ.

Για σύντομες κανάλι Πέμπτο εναντίον W και L συσχετίζονται με τον τύπο της διαδικασίας. Νομίζω ότι Πέμπτο αύξηση ενώ w μείωση μπορεί να είναι μια ρηχή απομόνωση τάφρων. Η παρασιτική πυκνωτής στην κατεύθυνση πλάτους τελειώνει πάρουν περισσότερο βάρος όταν το πλάτος της να πάρει τα στενά.

vt μείωση με μείωση της L λόγω της σύντομης επίδραση κανάλι και η αύξηση VT λόγω πλάτος μείωση οφείλεται σε στενό πλάτος αποτελέσματα

Γεια σου, Με απλά λόγια ...., Το κανάλι είναι ένα μονοπάτι για τη διεξαγωγή τους αερομεταφορείς από την πηγή για την αποστράγγιση .... και όπως ορίζουν όριο τάσης ως την ελάχιστη τάση πύλη που απαιτείται για να σχηματίσουν ένα μονοπάτι αγωγιμότητα .... και ως κανάλι μειώνει την τάση της πύλης απαιτείται σειρά του o τη συσκευή μειώνει ... έτσι Πέμπτο μειώνεται επίσης ... regds, Anup

Ok, αλλά μερικοί τύποι που θα μπορούσαμε να βρούμε;

Γεια σου, Αν διαβάσετε κάποιο από τα βιβλία σχετικά με CMOS βασικά θα βρείτε explaination μαζί με το μαθηματικό τμήμα. CMOS VLSI Design By Weste είναι πολύ καλό βιβλίο.

Υπάρχει επίσης αντίστροφη Πέμπτο επίδραση moudulation αν μειωθεί περαιτέρω L για εξισώσεις διαβάσει το βιβλίο από Tsividis ...

Δεν νομίζω ότι έτσι! Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν Πέμπτο nondepent σε L W ή L ή όταν το W είναι το μεγάλο (όχι μικρό ή στενό MOS). Ωστόσο, όταν L ή W μείωση, το Πέμπτο θα αυξηθεί. Θα δείτε την αιτία και τον τύπο στο βιβλίο Neman του, συγνώμη, δεν μπορώ να θυμηθώ το ακριβές όνομα του βιβλίου, είναι στη συσκευή ημιαγωγών. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να συμπεράνουμε το αποτέλεσμα από το αρχείο της διαδικασίας χυτηρίου. Μας λέει, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χαμηλό διαδικασία Πέμπτο, δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσει L minimun πια, αλλά η χρήση αρκετές φορές από το minimun Λ. BR, Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back