Η ψηφιακή μετάδοση είναι ταχύτερη από την αναλογική ένα;

• Thread starter hello.balakumaran
  • Start date
H

hello.balakumaran

Guest
1. Η ψηφιακή μετάδοση είναι FASTER από αναλογική μετάδοση 2. ΔΕΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ καταλαμβάνει μεγαλύτερο εύρος ζώνης Σε σύγκριση με την αναλογική PLZZ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΞΗΓΗΣΤΕ με ένα παράδειγμα

εύρος ζώνης είναι ως επί το πλείστον βασίζεται σε καθεστώς διαφοροποίησης .... Απ 'όσο ξέρω αναλογική μετάδοση είναι ταχύτερη από την ψηφιακή μετάδοση ....

Δεν νομίζω ότι αυτό το θέμα το οποίο είναι πιο γρήγορα, αλλά το οποίο έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα δεδομένων. Ψηφιακή προφανώς έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα δεδομένων, επειδή μια συγκεκριμένη αναλογική μεταφορέας δεν μπορεί να υπάρξει πολλή διαμορφωμένο ψηφιακών δεδομένων, ενώ αναλογικά δεδομένα είναι ακριβώς ότι τα ίδια τα δεδομένα.

ψηφιακών δεδομένων που παίρνετε από τη δειγματοληψία του αναλογικού δεδομένα .... οπότε ας υποθέσουμε ότι έχω ένα αναλογικό σήμα και ας υποθέσουμε ότι θέλω να στείλω το ίδιο τότε έχω να το δείγμα με συχνότητα μεγαλύτερη από το διπλάσιο της συχνότητας και στη συνέχεια να διαμορφώνουν και να το στείλετε ... Τώρα πώς u λένε ότι είναι έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα δεδομένων ... pls δώσει τη σύγκριση όσον αφορά το αναλογικό σήμα και το αντίστοιχο ψηφιακό σήμα του ....

μόνο relaybility δεδομένα ... Κωδικοποίηση. CRC, Reed-Solomon - μόνο ψηφιακά?)

Α. Anand Srinivasan αν μιλάτε του Α / Δ, στη συνέχεια, D / A έχετε δίκιο, ωστόσο, σε ένα ψηφιακό σύστημα, όπου τα δεδομένα είναι κωδικοποιημένα, αυτό είναι διαφορετικό. Σκεφτείτε για το παλαιό τηλεφωνικό σύστημα με συνεστραμμένα ζεύγη έναντι του ψηφιακού systme έχουμε τώρα, που έχει VoIP ... αυτό είναι πολύ περισσότερα δεδομένα από το παλιό σύστημα, το οποίο ήταν αναλογική. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Χορήγησε οπτικών ινών έχει πολλά να κάνει με αυτό, αλλά τα δεδομένα είναι ακόμα ψηφιακά κωδικοποιημένο για εξοικονόμηση χώρου.

Ανεξάρτητα από το ψηφιακό ή αναλογικό transmisstion, η χωρητικότητα ενός καναλιού περιορίζεται από το χαρακτήρα και το εύρος ζώνης του θορύβου του καναλιού. Η ταχύτητα transmisstion είναι ένα trade-off με το λαμβανόμενο σήμα ποιότητας, που είναι ΚΑΚ σε Digtal transmisstion και SNR στην αναλογική μετάδοση. Με χαρακτήρα το ίδιο εύρος ζώνης καναλιού και του θορύβου και των ισοδύναμων έλαβε την ποιότητα του σήματος είναι η ταχύτητα μετάδοσης θα πρέπει να είναι ίδια.

[Quote = iwpia50s] Σκεφτείτε το παλαιό τηλεφωνικό σύστημα με συνεστραμμένα ζεύγη έναντι του ψηφιακού systme έχουμε τώρα, που έχει VoIP ... αυτό είναι πολύ περισσότερα δεδομένα από το παλιό σύστημα, το οποίο ήταν αναλογική. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό:. [/Color] [/size] Χορήγησε οπτικών ινών έχει πολλά να κάνει με αυτό, αλλά τα δεδομένα είναι ακόμα ψηφιακά κωδικοποιημένο για συμπαγές [/quote] Αν Είστε να παραπέμπει σε στοιχεία του μεταφέρουν το παλιό τηλεφωνικό σύστημα εναντίον του νέου συστήματος, έχετε δίκιο. Ωστόσο, πριν από το σήμα μπορεί να σταλεί, θα πρέπει να επεξεργάζονται σε ψηφιακές. regare εκ των οποίων τον τρόπο, τα δεδομένα που υπάρχουν στο ψηφιακό εξακολουθεί να είναι το ίδιο με το αναλογικό. Είναι απλά πιο αποτελεσματική, και ο ΚΑΚ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ψηφιακό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back