Η υποστήριξη Xilinx Verilog 2001;

D

deepu_s_s

Guest
Γεια σας φίλοι, Η υποστήριξη Xilinx Verilog 2001; Ευχαριστίες και ευχές Deepak

Είμαι σήμερα με 10,1 Xilinx ISE. Τότε πώς θα πρέπει να αποθηκεύσετε ένα αρχείο για χρήση Verilog 2001. είναι με. V ή με οποιαδήποτε άλλη επέκταση;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο. Επέκταση αρχείου V. Μέσα ΕΙΣΑΙ ανοίξετε το παράθυρο XST ιδιότητες. Μέσα σε αυτές τις ιδιότητες είναι ένα πλαίσιο ελέγχου για Verilog 2001. Η ενεργοποίηση αυτού του πλαισίου λέει να χρησιμοποιήσει το εργαλείο Verilog 2001 συντακτικό τύπο και κατασκευάζει. Verilog 2001 ισχύει μόνο για τη διαδικασία σύνθεσης XST. Μετά XST γίνεται, ο σχεδιασμός έχει μεταφραστεί σε μορφή Xilinx.

Γεια σου ..... Δεν βρήκα το xst ιδιότητες .... Μπορεί u παρακαλώ να μου πείτε λεπτομερώς

Στο παράθυρο της διαδικασίας κάντε δεξί κλικ πάνω σύνθεση και επιλέξτε ιδιότητες ένα αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει xst ιδιότητες

Χάρη pramodm και μπάντζο .. Να u έχω οποιαδήποτε αρχεία PDF σε Verilog 2001;

Αναζήτηση σε αυτό το συμβούλιο για IEEE 1364-2001 ή IEEE 1364-2005 και θα βρει τελικά το επίσημο πρότυπο γλώσσας. Δείτε "XST Verilog Υποστήριξη ξένων γλωσσών" σε XST οδηγό χρήσης. Πολλές λειτουργίες Verilog δεν υποστηρίζονται από τα εργαλεία σύνθεσης Xilinx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back