Η σχέση μεταξύ της καθυστέρησης σκότωσε ώρα άφιξης του φορτίου και τον απαιτούμενο χρόνο.

S

sailu

Guest
Γεια σας φίλοι μου πείτε τη σχέση μεταξύ της καθυστέρησης σκότωσε ώρα άφιξης του φορτίου απαιτείται χρόνος. Θέλω να πω στη στήλη της έκθεσης χρονοδιάγραμμα, πώς ti πάρει το χρόνο άφιξης έχω setup παραβίαση του χρόνου, αυτό που πρέπει να κάνει για να πάρει το θετικό χαλαρό. (πώς να μειώσει το χρόνο άφιξης?). παρακαλώ να μου δώσει την εξήγηση λεπτομέρεια. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ένας τρόπος να μειωθεί ο χρόνος άφιξης είναι να μειωθεί η Συνδυαστική λογική μεταξύ του σημείου έναρξης και λήξης σημείο (στην κορυφή της έκθεσης θα βρείτε ΚΥΠΕ). Ένας άλλος τρόπος, να εισαγάγει μητρώο αγωγών. Με αυτό θα είναι η διάσπαση combinatonal λογική, έτσι ώστε να πάρει + ve χαλαρό.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή "set_critical_range" και "group_path". Συνήθως, αυτό θα οδηγήσει το εργαλείο για να βελτιστοποιήσει την κρίσιμη διαδρομή. Δαβίδ

[Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 18 λεπτά: [/color] [/size] hi ποια είναι η σχέση μεταξύ της καθυστέρησης σκότωσε ώρα άφιξης του φορτίου, ο απαιτούμενος χρόνος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back