Η οικοδόμηση ενός πομπού TV (εκπέμπει μόνο βίντεο)

V

vishnupg

Guest
κανένας από τους βοηθήσει να οικοδομήσουμε μια συσκευή αποστολής σημάτων TV για την τελική project.i μου χρονιά Wnt για τη μετάδοση βίντεο από μια camera.i πρέπει να διαβιβάζονται μέσα σε ένα μεγάλο αμφιθέατρο [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] i θελήσει να transmt μόνο βίντεο

Κοιτάξτε www.batc.org.uk , ιδίως στο αρχείο περιοδικό, υπάρχουν πολλά σχέδια πομπό βίντεο, ψηφιακές και αναλογικές. Brian.

τι freq θέλετε; είναι αυτό για να γίνει δεκτός σε μια κανονική τηλεόραση; περισσότερο από 1 TV ή μόνο 1 δέκτης χρειάζεται; ζήτω ο Dave

Χρησιμοποιήστε ένα διαμορφωτή τηλεόραση και στη συνέχεια να ενισχύσει το σήμα εξόδου με ενισχυτή ισχύος (θα χρειαστεί προφανώς 1-2W ισχύ εξόδου) το συνδέσετε ένα διπλωμένο dipol κεραία μέσω ενός balun κύκλωμα 300Ohm-75Ohm ..

Θέλω να μεταδώσει σε όλο 200mhz.i θέλετε για να λάβει σε μια κανονική τηλεόραση. Είμαι πλάνισμα να κάνουν βίντεο από τον εντοπισμό βίντεο από το εάν του δέκτη τηλεόρασης

ok ο χρόνος του για σας να χρησιμοποιήσετε το Google θυμάται Google είναι φίλος σου:) εδώ ένα για μια έναρξη υπάρχουν πολλές άλλες καταχωρίσεις ραβδί άλλο στάδιο ενισχυτή στην έξοδο για να πάρει μέχρι και 0,5 έως 1 W και θα είστε στην επιχείρηση:) ζήτω ο Dave VK2TDN [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] [quote = fuuton] www.batc.org.uk, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το [/quote] θα πρέπει να αφαιρέσετε το κόμμα από το τέλος του καταλόγου fuuton είναι αλλιώς δεν θα πάρετε στο site δοκιμάσετε .... www.batc.org.uk κατά την ταχυδρόμηση συνδέσεις να είναι προσεκτικοί που ενδεχόμενα έχουν προστεθεί κείμενο αυτό θα σταματήσει τη σύνδεση από την εργασία ζήτω ο Dave VK2TDN

Υπάρχει κάποιος προσπαθήσει οικοδομήσουμε αυτό; εδώ είναι ένα για αρχή

Hallo κάποιες παρατηρήσεις ?????????????

Το σχηματικό θα λειτουργήσει - όμως - με οποιοδήποτε σχέδιο που δεν έχει ένα ρυθμιστικό εξόδου, όπως ότι το ένα θα είναι πολύ επιρρεπής σε αλλαγή της συχνότητας όταν κινείται τίποτα στην περιοχή της κεραίας. Μπορείτε να βρείτε τη συχνότητα μετατοπίζεται αρκετά MHz αν κάποιος βόλτες παρελθόν ή κάτι κινείται γύρω από το ξενοδοχείο. Είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα επιπλέον στάδιο για να απομονώσουν τις επιπτώσεις της κεραίας από το συντονισμένοι κύκλωμα για να αποφευχθεί η μετατόπιση που συμβαίνουν. Ακόμα καλύτερα είναι να σταθεροποιηθεί η συχνότητα με PLL, αλλά ότι περιλαμβάνει πάρα πολλά επιπλέον κυκλώματα. Brian.

[Quote = betwixt] Είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα επιπλέον στάδιο για να απομονώσουν τις επιπτώσεις της κεραίας από το συντονισμένοι κύκλωμα για να αποφευχθεί η μετατόπιση που συμβαίνουν. Brian [/quote] Έχει υπάρξει συμφωνία, θα βοηθήσει να διατηρηθεί το σύστημα σταθερό:.) [Quote = betwixt] Ακόμα καλύτερη είναι η σταθεροποίηση της συχνότητας με PLL, αλλά ότι περιλαμβάνει πάρα πολλά επιπλέον κυκλώματα .. [/quote] αλήθεια, αλλά ένα σύνολο wast του χρόνου. Με το μεγάλο εύρος ζώνης του σήματος τηλεόρασης και προστίθεται ότι η ΕΚΑ του δέκτη 10 ή ακόμα και αρκετές 100kc των συχνοτήτων drift δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το συνολικό εύρος ζώνης του σήματος και δεν θα γίνει ποτέ παρατηρήσει. Ο Dave VK2TDN

Θα συμφωνήσω με το σενάριο παρασυρόμενα σε ένα σημείο, αλλά είστε υποθέτοντας μια καλή εμφάνιση και επιλεγμένα συστατικά. Ακόμα και λίγες αλλαγές σε pF πυκνωτή τιμές από την αλλαγή της θερμοκρασίας ή μεταβολή στην τάση τροφοδοσίας μπορεί να το κάνει drift πέρα από τα όρια της τηλεόρασης AFC. Επίσης, εξαρτάται από το αν η τηλεόραση είναι AM ή FM, όπως το κύκλωμα παράγει ένα μίγμα των δύο. AM τείνει να είναι λιγότερο ανεκτικοί στο drift. Δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να προσθέσω κάτι σαν SP5050/5060/5070 PLL και ένα κρύσταλλο χαλαζία για να κρατήσει τη συχνότητα. Brian. GW6BWX

Hey Brian, ευχαριστίες για την υπογραφή με ένα διακριτικό:) ΤΗΣ καλό να δούμε μια άλλη ερασιτέχνη χειριστή για την εδώ σοβαρά tho δεν του πραγματικά ένα πρόβλημα που έχω χτίσει και να χρησιμοποιούν τακτικά ATV πομπούς από 440MHz σε 24GHz και να παρασύρει ακόμη και μέχρι 500kHz, δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα . Το χειρότερο μονάδες είναι η 10gig και 24gig Gunn OSC με βάση τις μονάδες όπου μετατόπιση της θερμοκρασίας μπορεί να είναι σημαντικές. η μόνη φάση κλειδωμένη ATV TX που έχω είναι η 5.7GHz ένα και μόνο cuz thats που βασίζεται σε μία από αυτές τις A / V αποστολείς δείτε της http://www.sydneystormcity.com/atv.htm για κάποιο των δραστηριοτήτων μου και παίζοντας μέχρι 24GHz τη φωνή επίσης. ζήτω ο Dave VK2TDN

Έχω δοκιμάσει 7 διαφορετικά μοντέλα των ανωτέρω AV αποστολείς (ναι 7 διαφορετικά) και κάθε ένα από αυτά appaling. Δοκίμασα όλα τα 2,4 's και το 5,1 θα μπορούσα να πάρει κάποιος βόλτες παρελθόν - δεν υπάρχει σήμα. Ο καιρός αλλάζει - δεν υπάρχει σήμα Είναι Πέμπτης - δεν Κάποιος σήμα στο διπλανό δωμάτιο - δεν υπάρχει σήμα πρέπει να μετακινήσετε το 3 πόδια πάνω από κάθε 2 ώρες ή - δεν υπάρχει σήμα Οι παρατηρήσεις δείχνουν ίσως και γιατί; Υπάρχει κάποιος που κάνει μια αξιόπιστη AV αποστολέα πουθενά; (Ρητορική ερώτηση! - Έχω δώσει μέχρι) ;-( jack

wow κακή τύχη Jack αρκετοί από εμάς εδώ κάτω στην Αυστραλία είχαν τρομερή επιτυχία με το 2.4 και το 5.8 GHz μονάδες. Εάν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν για κάτι σοβαρό, όπως μας παιδιά σε τοπικό επίπεδο έχουν κάνει .... πρώτον, να απαλλαγούμε από τα άχρηστα κεραία patch και το πολύ με απώλειες μήκος του τεφλόν καταφέρνω συνδέει την κεραία με την ενότητα. Εμείς που χρησιμοποιούνται (όπως φαίνεται στην σελίδα www pix μου) UT141 καταφέρνω να SMA ή N συνδέσεις τύπου και από εκεί σύντομα μήκη (1metre ή λιγότερο) της χαμηλής απώλειας καταφέρνω να αποκτήσουν υψηλής gridpac κεραιών 22dBi ή μεγαλύτερο κέρδος. για 5.8GHz μονάδα μου που ήταν κατάσβεση ~ 25mW πήρα μια ελαφρώς χιονισμένη pic η οποία περιήλθε στο 76 χιλιόμετρα! δύναμη επίπεδα από τις μονάδες που παίζαμε με κυμαινόταν από ~ 10mW σε ποσοστό ως και 35 mW, όπως σημειώνεται η ένδειξη της έμπιστος ol 'HP432A μετρητή ισχύος για να είμαι ειλικρινής havent αυτά χρησιμοποιούνται γύρω hahaha σπίτι του έχει όλες τις υπεραστικές ATV (Ερασιτεχνική τηλεόραση) εργασία ... στην κορυφή του λόφου στην κορυφή του λόφου. Αλλά ακόμα κι αν ήμουν στην, θα χρησιμοποιούσα πολύ καλύτερα coax και κεραίες επευφημίες ο Dave VK2TDN

Γεια dave υποθέτω όταν έχω χρόνο μπορώ να το δω σαν ένα πράγμα χόμπι. Δεν ξέρω τι τα επίπεδα ισχύος είναι ή τους τοπικούς κανονισμούς για το ότι - ίσως thats που ένα ζήτημα πάρα πολύ. Απλώς θέλω κουρασμένος της σπατάλης βενζίνης οδήγηση πέρα δώθε σε διάφορα καταστήματα για να πάρετε αντικαταστάσεις. Ίσως θα πρέπει να hardwire απλά: | jack

Γεια σας και πάλι ... Ive οικοδομήσουμε αυτό με 2SC1815 τρανζίστορ και τα έργα, αλλά i dont έχουν πρόβλημα με drift.Im συχνότητα σε eorupe και θ χρήση 4 chanel PAL B τηλεόραση να revcive σήμα. somwhere περίπου 62 MHz και εργάζεται prety σταθερή αλλά έχω πρόβλημα με το επίπεδο του σήματος εικόνας από scart της ψηφιακής reciver μου, νομίζω ότι είναι το σήμα για ισχυρή και couse σε πολύ AM διαφοροποίηση. Maby είναι becose πρόβλημα i dont θέσει 75 ohm αντίσταση σε στάδιο εισόδου βίντεο; τι εννοείς σχετικά με αυτό το πρόβλημα ...

έτσι το κύκλωμα λειτουργεί right.so επιτρέψτε μου να το δοκιμάσω buddy.i έχουν δοκιμάσει πολλά, αλλά μόνο succeds να πάρει μια μαύρη οθόνη με tv.cant πάρει το picture.i δίνω την σύνορα βίντεο ένα camera.if u έχω οποιαδήποτε καλή pls εργασίας κυκλώματα θέση τους για μένα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back