Η δύναμη και το στρώμα του εδάφους για γραμμές σήματος δρομολόγηση σε 4 στρώμα PCB

C

contagiouseddie

Guest
Γεια σας Παιδιά, αρχίζω πρώτη μου 4 στρώμα PCB. Είμαι ένα κομμάτι χωρίζεται σε γραμμές σήματος δρομολόγησης στα στρώματα. Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη και στρώμα εδάφους για γραμμές σήματος δρομολόγησης. Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση αυτών των δύο, δεδομένου ότι υποτίθεται ότι είναι αφιερωμένη έδαφος και το αεροπλάνο δύναμη αντίστοιχα. Αλλά, γύρω από το πόσα ποσοστό αυτών των 2 στρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με φειδώ για γραμμές σήματος; Σας ευχαριστώ παιδιά. : D

Εξαρτάται από το ποιες είναι οι απαιτήσεις του σήματος σας, είναι το υψηλό διοικητικό συμβούλιο ταχύτητα με ελεγχόμενη αντίσταση, ή μήπως είναι μια εφαρμογή του καταναλωτή με αργή ψηφιακή και αναλογική, ενδεχομένως, αν είναι αργότερα η περίπτωση ίσως διαδρομή όσο θέλετε για το επίπεδο τροφοδοσίας , έχοντας κατά νου ότι η συνέχεια πρέπει να διατηρηθεί και μια γενναιόδωρη ποσότητα του χαλκού πρέπει να είναι διαθέσιμα από την πρίζα για να το υψηλότερο ρεύμα συσκευές - το επίπεδο έδαφος, είναι καλύτερο να ανατεθεί άθικτο ή να χρησιμοποιούνται μόνο ως έσχατη λύση - αν είναι ένα υψηλής ταχύτητας του σκάφους , είναι καλύτερα να προσθέσετε στρώματα και όχι συμβιβασμό αεροπλάνα σας - η κοινή λογική ισχύει. SIGINT

Γεια σου, SIGINT Όπως λέει, αυτό εξαρτάται από τα σημεία που είχε αναφερθεί στο νήμα του, εξαρτάται στην πραγματικότητα από την κύκλωμα και την πολυπλοκότητά του. Αν είναι η υψηλή αισθητική και την ταχύτητα ανάμικτα μηνύματα, τότε μάλλον πρέπει να πάτε για πολυστρωματικών. Μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσετε για θέματα EMC, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, παρακαλούμε να εξετάσει τη σχέση που έχω επικολληθεί από κάτω .. http://www.ce-mag.com/ce-mag.com/archive/01/03/0103CE_028.html http://www.elmac.co.uk/desfremc . htm Regards, Ramesh

Οι εκτιμήσεις ποικίλλουν, αλλά θεωρώ ότι συνήθως οτιδήποτε πάνω από 2 GHz ως την περιοχή όπου RF εκτιμήσεις γίνονται σημαντικά ζητήματα. Μήκη κύματος είναι της τάξης των PCB τα μεγέθη και τα αποτελέσματα γραμμής μεταφοράς είναι δει. Θωράκιση και μέσω επίσης αρχίσει να είναι σημαντική.

Είμαι προσθέτοντας άλλα 2 στρώμα στο διοικητικό συμβούλιο, έτσι τώρα είναι 6 στρώμα. Το κύκλωμα έχει εξωτερική διεπαφή μνήμης (SDRAM), αλλά τρέχει στα 48 MHz. Ο μικροελεγκτής τρέχει στα 55 MHz. Υποθέτω 6 στρώμα είναι αρκετό για αυτό το έργο. Το έδαφος και το επίπεδο τροφοδοσίας θα αποκλειστικά για τον εαυτό τους μόνο. Είμαι χρησιμοποιώντας το βιβλίο "High Speed ​​Digital Design - Ένα εγχειρίδιο της Μαύρης Μαγείας» από τον Howard Johnson ως οδηγός, αλλά και κάποια άλλη αναφορά. Σημαντικές αναλογικές γραμμές σήμα και ευαίσθητο και σήματος I διαδρομή τους πρώτους. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back