Η διαφορά μεταξύ των διαφόρων Lattice CPLD;

C

chicken_feet

Guest
Hi all,

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις σημαντικές διαφορές σχετικά με την ispMach 4000V/B/C και ispMachZ και ispMach 4A5 σειρά ...

Το μόνο που μπορώ να συγκεντρώσει από το spec είναι ότι --

isp Mach σειρά 4000 - τρέχει σε 1.8V με 3.3V, Low στατική σημερινή

isp σειρά Mach Z - τρέχει μόνο σε 1.8V και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος

ISP Mach 4A5 - η μόνη που τρέχει σε 5V, υψηλότερη καρφίτσα με καθυστέρηση καρφίτσαΘέλω να χρησιμοποιήσετε CPLD στο σύστημά μου και δεν κρίσιμη προϋπόθεση για την ταχύτητα του CPLD.Η κατανάλωση ενέργειας είναι, επίσης, δεν είναι ένα θέμα, ναι, ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσω;Έχω επί του σκάφους 5V και 3.3V τροφοδοτικό αλλά όλα τα συνοδευτικά IC βασίζονται σε 5V CMOS.

Είναι κοινή πρακτική να χρησιμοποιήσετε ένα 3.3V CPLD σε ένα σύστημα 5V;Ποιο είναι το μέγιστο τρέχον βύθιση και προμήθεια του CPLD I / O καρφίτσα με Vcc προμήθεια 3.3V;Μπορεί να χρησιμοποιήσει για την οδήγηση των LED;

Επίσης, εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει το 4A5 σειρά με Vcc των 5V, το spec αναφέρω ότι η IO θα τρέχει ακόμα βάση για μια Vcc του 3.3V.Μήπως αυτό σημαίνει τότε είναι IO παραγωγή θα είναι 3.3V όταν υψηλής και χαμηλής 0V πότε;Θα είναι μία πηγή του προβλήματος όταν γίνεται διασύνδεση με άλλα 5V CMOS IC;

Ποια από τις σειρές είναι φθηνότερη για τον ίδιο όγκο;Βλέπω είτε το 4000 ή Mach Mach 4A5 σειρά.Ευχαριστώ και έχουν μια καλή ημέρα.

chicken_feet

γεια σας r επικεντρώνεται σε ένα μόνο κατασκευαστή αυτό μπορείτε να πάρετε καλύτερη απάντηση από την ομάδα υποστήριξης της τεχνολογίας τους το ίδιο.Εδώ κάποιοι θα έχουν χρησιμοποιήσει κάποια σειρά CPLD δεν είναι όλα όπως υπάρχουν n αριθμός των κατασκευαστών και των βοηθημάτων.

Έχω κάποια εμπειρία με Lattice CPLD, οπότε εδώ είναι η απάντησή μου:
Αν έχετε ένα 5V σύστημα, η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το M4A5 του.Αυτό είναι ένα μόνο μέρος τάση, αλλά τα αποτελέσματα δίσκο μόνο 3.3V.Ωστόσο, αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς οι περισσότερες από τις συσκευές έχουν ανοχή εισόδου κάτω από αυτό το 3.3V.
Αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 3.3V ως δύναμη του συστήματος, τότε μπορώ να συστήσω τη σειρά Mach4000.Πολύ χαμηλό κόστος, εύκολο στη χρήση και ισχυρή.
Στην κορυφή του λογισμικού είναι δωρεάν.

Χαιρετισμοί
L

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back