Η αλληλογραφία μεταξύ NCSU 1.4 και 1.5 τεχνολογίας βιβλιοθήκη

A

asueee0

Guest
Η NCSU 1.5 είναι πολύ πιο εύκολο να Εγκαταστήστε από την προηγούμενη, ωστόσο, μετά την εγκατάστασή του (i ακολούθησε απλά τις οδηγίες στο αρχείο παράδειγμα την εγκατάσταση), βρήκα κάποιες διαφορές. στην απελευθέρωση 1.4, όταν Ι που επισυνάπτεται βιβλιοθήκη της τεχνολογίας σε ένα desgin, οι ακόλουθες επιλογές θα εμφανιστούν: AMI 1.6U ABN (2P, NPN) AMI 0.6U C5N (3Μ, 2P, υψηλής ανάλυσης)) HP 0.6u AMOS14TB (3Μ, sblock, thin-ox cap) TSMC 0.40u CMOS035 (4M, 2P, HV FET) TSMC 0.40u CMOS035 (4M sblock, HV FET) TSMC 0.30u CMOS025 (5M, HV FET) TSMC 0.24u CMOS025/DEEP (5M, HV FET) TSMC 0.20u CMOS018 (6M, HV FET, sblock) TAMC 0.18u CMOS018/DEEP ((6M, HV FET, sblock) Σε realeas 5, όταν επαναλαμβάνεται το ίδιο πράγμα, έχω τις ακόλουθες επιλογές: NCSU_TechLib_ami06 NCSU_TechLib_ami16 NCSU_TechLib_hp06 NCSU_TechLib_tsmc02 NCSU_TechLib_tsmc02d NCSU_TechLib_tsmc03 NCSU_TechLib_tsmc03d NCSU_TechLib_tsmc04_4M2P δεν είμαι σίγουρος την αλληλογραφία του librarys τεχνολογίας μεταξύ απελευθέρωση 1.4 και 1.5, φαίνεται ότι realease 1.4 είναι σαφέστερη όταν επιλέγουμε μια βιβλιοθήκη, αλλά είναι δυνατόν για να εμφανιστεί το περιβάλλον εργασίας σε 1,5 και σε 1,4 κατά την επισύναψη βιβλιοθήκη της τεχνολογίας ;

Για μένα, όταν δημιουργώ τη νέα βιβλιοθήκη και χρειάζεται να συνδέσετε τον τεχνολογίας αρχείο της βιβλιοθήκης, δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό μεταξύ 1,4 και 1,5. Ωστόσο, για την 1.5, το αρχείο του πακέτου είναι μικρότερη.

ότι είναι reaaly περίεργο. Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες των αρχείων παράδειγμα την εγκατάσταση, πήρα ακόμα το ίδιο αποτέλεσμα όπως δημοσιεύτηκε στο παρελθόν και στις δύο AS3 και AS4. Και από τον τρόπο, το αρχείο metntioned στο παράδειγμα εγκατάσταση fille είναι NCSU-CDK-1.5.0.tar.gz, αλλά αυτό που θα μπορούσαμε να πάρουμε είναι NCSU-CDK-1-5-0.tar.gz, αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα τροποποιηθεί. Ακόμα θα μπορούσα να τρέξω 1,5 σωστά, αλλά είχα δει ένα πρόβλημα: για μια existiing σχεδιασμό με tech lib που επισυνάπτονται σε αυτήν, δεν θα μπορούσε να αλλάξει σε έναν άλλο τεχνολογίας lib, γιατί όταν κάνω κλικ δεξιά μια βιβλιοθήκη του σχεδιασμού, δεν βρήκα την επιλογή "αποδίδουν tech βιβλιοθήκη», όπως θα μπορούσε να βρεθεί στο 1,4 (έχετε τέτοια problm). Πιστεύω ότι υπήρχε κάτι αφύσικο κατά την εγκατάσταση μου, θα μπορούσε να σας παράσχει τις διαδικασίες σας σε λεπτομέρειες;

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου. Διαδικασία για την εγκατάσταση μου NCSU CDK είναι: 1. Μπορείτε απλώς ακολουθήστε τα αρχεία εγκατάστασης παράδειγμα στην ιστοσελίδα NCSU. 2. Κάντε τη σύνδεση με την επωνυμία "τοπικό". Αντιγράψτε αυτό το αρχείο σύνδεση με τα δύο και ας προσπαθήσουμε αυτό και να μου πείτε το αποτέλεσμα.

Blilix, λειτουργεί μεγάλο! ακριβώς αυτό ... Έχω μια άλλη τεχνολογία από μια διαφορετική χυτήριο που πραγματικά χρειάζεται να συνδεθούν με τις τοπικές υπό εργαλείο / dfII. αυτό σημαίνει ότι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια διαφορετική τεχνολογίας i διακόπτη απλά το δείκτη του τοπικού του; δεν έχει κανείς να σκεφτεί αυτό το είδος του δείκτη του τοπικού είναι η clumpiest πράγμα ποτέ;

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου. Διαδικασία για την εγκατάσταση μου NCSU CDK είναι: 1. Μπορείτε απλώς ακολουθήστε τα αρχεία εγκατάστασης παράδειγμα στην ιστοσελίδα NCSU. 2. Κάντε τη σύνδεση με την επωνυμία "τοπικό". Αντιγράψτε αυτό το αρχείο σύνδεση με δύο και i dont το πάρετε οποιοδήποτε περισσότερες λεπτομέρειες με bashrc txt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back