Η έξοδος του PWM με πολύμετρο!

J

jit_singh_tara

Guest
ένας κάποιος να μου πει τι μπορώ να δω σε ένα πολύμετρο, αν θέλω να δω το αποτέλεσμα της διαμόρφωσης πλάτους παλμού στο πολύμετρο. ως θ αυξήσει τον παλμό στην ώρα τους, η τάση συνεχίζει να αυξάνεται από 0 V έως 5 βολτ στο πολύμετρο. αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι το επίπεδο τάσης του PWM είναι ίδια 5V wenever είναι υψηλή τότε γιατί δεν πολύμετρο μου μόνο για ανάγνωση 0V ή 5V. Είναι λόγω της samplking χρόνου ή τι; παρακαλώ βοηθήστε!

πολύμετρο είναι πολύ αργό για την ανάγνωση αυτού του είδους, καλύτερα για dc. χρήση >>>>>>>> ηχοσκόπιο

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βολτόμετρο για PWM αν έχετε 50% του κύκλου καθήκον θα δείξει 2,5 V θυμάστε σας διαβάζετε DC τάσης τόσο για το 75% θα 3,75 V και ούτω καθεξής

Μέση τιμή?; Τι γίνεται με το φάσμα συχνοτήτων;

Αν σας πολύμετρο μπορεί να μετρήσει συχνότητα πιθανώς θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις κύκλο λειτουργίας. (Τα περισσότερα από αυτά έχουν) Αν δεν έχουν πολύμετρο (με συχνότητα), τότε ο καλύτερος φίλος σου είναι λογική analyer Regards Nandhu

ένα πεδίο θα κάνει τη δουλειά .. θα βρείτε καλές προσφορές σε ebay.

μπορείτε να οικοδομήσουμε μια φτηνή καθετήρα για τη μέτρηση της κατανάλωσης και τη συχνότητα, χρησιμοποιώντας ένα μόνο pic μικρο-και μια LCD ίσως ένα άλλο σχέδιο για σας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back