Ηλιακό Σύστημα Εντοπισμού

Q

quium

Guest
Γεια
Κάνω ένα σχέδιο για ηλιοστάτη έκανα λίγη έρευνα δεν είναι και δεν είναι σε θέση να πάει μαζί του.Θα είμαι ευγνώμων εάν κάποια μπορεί κανείς να μου παράσχει διάγραμμα κυκλώματος πληροφορίες ή κώδικες μπλοκ διάγραμμα.
Σύντομη επισκόπηση
Ηλιακό tracker θα πρέπει να εντοπίζουν τον ήλιο, ώστε να κρατά το ηλιακό pannel πάντοτε αντιμετώπιζε προς τον ήλιο εκεί από τη μεγιστοποίηση της ισχύος που μπορούν να αντληθούν από την pannel

Εδώ είναι μια τεχνική παρακολούθηση έχω πάντα άρεσε.
Το παράδειγμα αυτό είναι 2D, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε 3D εύκολα.

Εικόνα 2 αισθητήρων φωτός, ένα κλάσμα της ίντσας άφησε εκτός για μια επίπεδη οθόνη, και δεξιά, και με ένα παιχνίδι κάρτα τους χωρίζει.
Σας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι οι κινητήρες μπορούν να προκαλέσουν το πρόσωπο της ομάδας στο σημείο περισσότερο προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.
Αν μια πηγή φωτός έχει άμεση σχέση με το παιχνίδι της κάρτας, ίση φως λάμπει και στις δύο αισθητήρες.
Εάν η σκιά από την κάρτα αρχίζει να καλύψει το αριστερό αισθητήρα, οδηγούν σε αύξηση δεξιά προς τα μηχανοκίνητα.
Εάν η σκιά από την κάρτα αρχίζει να καλύψει το δικαίωμα αισθητήρα, increse κίνηση προς τα αριστερά προς τα μηχανοκίνητα.

Για 3D tracking, εφαρμόζουν το ίδιο και για πάνω και κάτω κατευθύνσεις.

Απενεργοποιήστε όλα τα μοτέρ όταν και οι δύο αισθητήρες δείχνουν σκοτάδι.

Γεια σου, εγώ hav δημοσιεύτηκε ήδη σχολιάσει σε άλλη θέση σας σχετικά με την παρακολούθηση Solar
Ευχαριστώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back