Ηλεκτρονική μπιμπερό έχει καεί βοήθεια

H

hameeds01

Guest
Έχω ένα ηλεκτρονικό μπιμπερό AC 110V 60Hz 400W, αλλά στη χώρα μας έχουμε 220V 50Hz γι 'αυτό χρησιμοποιείται ένα ηλεκτρονικό βήμα κάτω μετατροπέα, αυτό έχει καεί Ηλεκτρονική μπουκάλι μου θερμότερος, ζήτησα από την εταιρεία για το λόγο που μου είπαν, λόγω του του χρησιμοποιώντας Ηλεκτρονικά βήμα κάτω μετατροπέα, θα μου συστήσει να χρησιμοποιούν συνηθισμένο μετασχηματιστή με βάση το βήμα κάτω μετατροπέα γιατί;;;

Μετατροπέα σας ήταν πιθανώς ακριβώς μια δίοδο. Μειώνει την ενέργεια που χρησιμοποιείται από απλά πράγματα, με τη μείωση του χρόνου που θα τροφοδοτείται κατά το ήμισυ. Μπουκάλι σας θερμότερο δεν είναι το ίδιο απλό κύκλωμα.

Εάν έχει στην πραγματικότητα μια απλή δίοδο ρεύματος: Σύνδεση A 110 V θερμάστρα με μια δίοδο για 220 V διπλασιάζει ακόμα τη δύναμη θερμάστρα. Μπορεί να αρκεί για να το καταστρέψει. Επίσης, η κατανάλωση ρεύματος είναι πιθανώς πάρα πολύ υψηλή για τη διαβάθμιση "μετατροπέα". Στην πραγματικότητα «βήμα ηλεκτρονικά κάτω μετατροπέας» δεν είναι σαφής όρος. Μπορεί να σημαίνει πολλά και δεν συνεπάγεται κατ 'ανάγκη μια αξιόπιστη τεχνική.

[Quote = FVM] Εάν έχει στην πραγματικότητα μια απλή δίοδο ρεύματος:. Σύνδεση A 110 V θερμάστρα με μια δίοδο για 220 V εξακολουθεί να διπλασιάζει τη δύναμη θερμάστρα [/quote] Όχι Η δίοδος περικοπές τη στιγμή που η θερμάστρα τροφοδοτείται κατά το ήμισυ. Στη συνέχεια, η μέση ισχύς είναι η μισή.

Ο "μετατροπέας" είναι απλώς μια δίοδος που κόβει την μέση ισχύ σε μια απλή αντίσταση στο μισό.

Ο εν λόγω μετατροπέας έχει ένα κύκλωμα dimmer με triac στο τελικό στάδιο που μπριζόλες το AC κυματομορφής για να δίνουν 50% κυματομορφή στην έξοδο έτσι πτώση της τάσης. Αλλά συνήθως, αυτού του είδους τα μετατροπείς δεν είναι τόσο acuurate και εγώ προσωπικά, μην χρησιμοποιείτε ή να τους προτείνουμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια 220 με 110 volt μετασχηματιστή να πέσει κάτω η volatge η οποία θα είναι ασφαλέστερος τρόπος της τάσης μετατροπής για θερμάστρα σας. Όταν χρησιμοποιείτε ένα transformor, την είσοδο και έξοδο μορφή κυμάτων παραμένει η ίδια και η volatge καθορίζεται από την περιελίξεις. Εβίβα

Όχι. Η δίοδος περικοπές τη στιγμή που η θερμάστρα τροφοδοτείται κατά το ήμισυ. Στη συνέχεια, η μέση ισχύς είναι η μισή.
Παρακαλούμε να εξετάσει την P = U ² / R Μια θερμάστρα βαθμολογία για 400W σε 110 V δίνει 1600 W στα 220V. Σύνδεση μέσα από μια δίοδο δίνει 800W. Ή όπως δήλωσα:
Σύνδεση A 110 V θερμάστρα με μια δίοδο για 220 V διπλασιάζει ακόμα τη δύναμη θερμάστρα
Με άλλα λόγια, μια δίοδο μισά η κατανάλωση ενέργειας της αντίστασης θέρμανσης.. Αλλά είναι γενικά ακατάλληλο για να συνδέσετε μια θερμάστρα με διπλασιασμό τάσης. Οι πρόσφατες ρυθμίσεις ποιότητας ισχύος δεν επιτρέπουν να συνδέσετε ημικύματος εξοπλισμό ανορθωτή στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, από το δρόμο. Πραγματικά, δεν ξέρω πώς το είπε ο μετατροπέας βρίσκεται σε λειτουργία. Εάν είναι μια απλή δίοδο, συνήθως συνεπάγεται 100% υπερφόρτωση της συνδεδεμένης συσκευής. Ένα στοιχείο ελέγχου γωνίας φάσης με 60 μοιρών θα σε αντίθεση δώσει ονομαστικής ισχύος εξόδου σε διπλασιαστεί τάση εισόδου.

αλλά 1300W Ηλεκτρική θερμάστρα μου δουλεύει καλά με αυτό το y μετατροπέα stepdown; Και εγώ είμαι το χρησιμοποιεί για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αυτό είναι καλό. Είναι εργάζονται περίπου με ονομαστική ισχύ; Στην πραγματικότητα, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε κατ 'αρχήν τη λειτουργία του μετατροπέα από τις πληροφορίες του προμηθευτή. Εκτός από αυτό το πρόβλημα, είναι, επίσης, μπορεί να ισχύει, ότι η φιάλη θερμότερο χρησιμοποιεί ένα ειδικό κύκλωμα, π.χ. ηλεκτρονικές ελεγκτής θερμοκρασίας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back