ΗΚΓ με βάση το σχέδιο - πρόταση για τις απαραίτητες μικροελεγκτή

A

abimaran

Guest
Γεια σου, κάνω ένα έργο με βάση το ΗΚΓ. Έτσι ώστε, σε χρειάζομαι-τουλάχιστον 4 καναλιών, 10 bit A / D μετατροπέα με κάποια τι αποθήκευσης υψηλής χωρητικότητας για την αποθήκευση των δεδομένων και να το στείλει μέσω του μπλε-δόντι σε ένα κινητό. Χρειάζομαι μια πρόταση για την επιλογή του μικρο-ελεγκτή. Τι γίνεται με την ιδέα σας; PIC32 σειρά; Χάρη στην προηγμένη! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 38 λεπτά: [/color] [/size] Η επικοινωνία μεταξύ ενότητα μπλε δόντι-και μικρο-ελεγκτή μέσω UART, Είναι ρυθμού δεδομένων για 20kbps ή περισσότερο.

PIC32 [/b] σειρά; Χάρη στην προηγμένη! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 38 λεπτά: [/color] [/size] Η επικοινωνία μεταξύ μπλε δόντι ενότητα και μικρο-ελεγκτή μέσω UART, Είναι ρυθμού δεδομένων για 20kbps ή περισσότερο.
Γιατί PIC32; Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο ελεγκτή. Αν είστε εξοικειωμένοι με τους ελεγκτές ΣΜΕ να χρησιμοποιούν dsPIC33, νομίζω ότι ακόμα και ένα ελεγκτή 18F μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά (δεν είμαι σίγουρος abt 18F bcoz ΗΚΓ;) Καλή τύχη

[Quote = senthilkumar] χρήση C550 ΤΙ DSP [/quote] Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε τη σύνδεση με αυτό το φύλλο δεδομένων; Είναι από την Texas Instruments MC;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back